God morgon!

Idag åker jag hem igen. Flyget går 15:20 ish så har gott om tid att packa, sola någon timme kanske och sedan åka i lugn och ro mot flygplatsen. Dock landar jag först imorgon! Sjukt lång resa är det, men tur att jag åker business för då känns resan inte alls lika jobbig 🙂 Man ligga så skönt i sängarna, somnade så skönt till filmerna som fanns att välja mellan. Blev ju förvånad när vi landande, sa verkligen ”va? är vi redan framme?!” och då hade vi åkt i 10 timmar.

Vilken beach outfit är er favorit? Min är nog nummer 2.. Svart går ju lixom aldrig fel, och sen lite accessoarer till det 🙂 Busenkelt men snyggt, vem som helst kan pull that of! Men vet ni vad som hände med dom örhängarna jag hade på mig? Dom guldiga grå H&M alltså.. Jo dom lossnade när jag åt mat så det flög massa guldigt ”hår” ner på bordet haha. Snacka om pinsamt.. Men man får ju det man betalar för..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *