Okej jag frågade ju er innan jag åkte efter era bästa tips när det kommer till packning. Och ni lärde mig en hel del 🙂 Så jag har samlat på mig dom tipsen jag tycker är bäst, samt mina egna tips.

– Lägg ihop ”färdiga outfits”. Lägg ut kläderna på golvet eller på sängen och para ihop plaggen. Och tänk smart, vad kommer du troligtvis mest ha på dig? Jeansshorts? Ja packa ner 2-3 toppar som funkar till dom då.

– Rulla plaggen! Då slipper du fula väck och det tar mindre plats i väskan. Testa!

– Packa med nödvändigheter i handbagaget, ifall bagaget försvinner.. Ibland försvinner tyvärr den stora resväskan som du har checkat in. Så ta gärna med en större väska som handbagage där du får plats med ett par extra trosor, en bikini och våtservetter (som några exempel) så du klarar första dagen eller 2. Ifall olyckan är framme!

– Ta med extra påsar. Jag brukar alltid ha med extra påsar som jag lägger tex alla använda trosor i. Inte så fräscht att lägga trosorna som har legat i värme under hela resan sen bland reste av grejerna haha.. Påsar brukar jag också använda för att packa ner skor så skorna inte smutsar ner det andra i väskan.

– Lägg in blöta produkter i påsar. Hur ofta har man inte kommit fram till hotellet och öppnat väskan, så möts man av en loton/shampo explosion? Det har hänt mig för många gånger.. Så mitt bästa tips är att även där lägga såna produkter i små påsar.

– Häll över schampo och balsam i reseförpackningar. När jag reser är det alltid mina skönhetsprodukter som väger mest. Så ett tips är att använda små reseförpackningar. Då spar du både plats och på vikten!

– Packa med resorb och alvedon. Alltid bra att ha! Vi hade glömt det och vi behövde huvudvärkstabletter här om dagen, så fick gå till ett apotek och köpa men jag vet inte riktigt vad det var för värktabletter jag fick med mig.. Känns alltid bäst att ha med sig svenska piller så man vet vad man stoppar i sig.

– Sist men inte minst, glöm inte passet och pengarna. Det viktigaste! 😉

kissie reser

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)
 • Mia

  Hej Alexandra!
  Vill bara tacka dig för en underbar blogg! Alltid ngt nytt och intressant att läsa och även ofta humoristisk:) Tycker du är grym som fortsätter kämpa när du får så mycket kritik. Att folk kan verkligen har så mycket att tycka och tänka om en person, så fort det är ngt de inte håller med om så ska de kommentera. Ni gör det endast med hat. Kan ni inte tänka på andras känslor? Detta är Alexandras blogg och hon publicera vad hon vill. Dessutom går ni emot mänskliga rättigheter. Ni kunde polisanmälas.
  Jaja, jag vill inte låta tjatig:), men Sanna t.ex som hon kallar sig själv kanske vill visa lite mer heder till sitt land och står fast till citatet ”behandla andra så som du själv vill blir behandlad”.
  Tar hand om dig Kissie!!:) kraaaaam!!

 • Sofia

  Superbra tips! Ska prova det där med att rulla plaggen 🙂

 • Jenny

  Att rulla plaggen är superbra! Gör det varje gång vi ska ut och resa 🙂 Däremot att matcha färdiga outfits är jag mindre bra på haha!

 • Sofia

  Jag gömmer alltid extra påsar och brukar sno soppåsar ur städerskornas vagnar 🙄

 • Ellen

  Jättebra inlägg! Ska absolut testa att rulla plaggen 😀

 • Therese

  Oj släpar folk med sig schampo,balsam o duschkräm o såna saker? Det finns ju att köpa i hela världen. Aldrig att jag skulle släpa med mig sånt haha. Använder man special-grejer så kanske men måste man ha det på varje resa? Mitt bästa resetips är att INTE ta med massa onödig packning av sånt som finns överallt typ schampo, toapapper, tvål osv.. 🙂

 • Karl

  Sätt alltid hemnycklarna i handbagaget utifall allt annat bagage kommer på villovägar. Det är snäppet trevligare att komma hem då.

 • pwallberg

  sjukt bra tips! 😀 jag kommer resa snart till thailand och då behöver jag dem bästa tipsen jag kan få 😀 ska spara detta inlägg. Tack!! skulle inte du kunna skriva om dem bästa rese produkterna eller du kanske redan har gjort det hihi
  kram wallberg

 • Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

  Superbra tips! 😊 Att rulla plaggen är verkligen perfekt, tar nästan ingen plats alls 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *