Här kommer lite skönhetstips från mig till er 🙂 Dessa 2 är 2 stora favoriter som jag har i strandväskan. Först och främst har vi en leove-in-spray från rapunzel of sweden. Den doftar kokos och är en leave-in-balsam samt ett värmeskydd. Det är viktigt att ta hand om håret så det inte torkar ut när solen strålar är som starkast.

Sen är det en body olja från Panos Emporio. Den lämnar ett fint skimmer och man ser genast brunare ut 🙂 ME LIKE! Den har nästan samma effekt som strumpyxor mot huden. Man får en superfin finish. Men jag tillägger gärna att den används inte som solfaktor, innan jag lägger på denna använder jag solfaktor 30! Viktigt, viktigt.

Hoppas ni har en grym fredag, detta är sista inlägget för idag för klockan är ju över 9 hemma hos er. Här är den bara 2 så jag kilar iväg igen för att umgås med lite nya vänner 🙂 Hade!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *