vad säger andreas om alla kritiska kommentarer mot honom ?

Svar: Han bryr sig på riktigt inte. Han är så pass självsäker och trygg i sig själv så det rör honom inte, vilket jag är glad över! Han ska inte bry sig om vad folk säger, för våran relation är ju våran. Ingen annans.

Vad har din mamma och pappa tyckt om ditt bloggande?

Svar: Mamma hade lite svårt med bloggen i början och det gjorde så vi hade det kanske tufft ett tag.. men det är superbra mellan oss idag 🙂 Ni kan ju läsa mer om det i min bok, Hatad och älskad.

hur är din relation med din pappa?

Svar: Den är bra, vi är väldigt olika men vi pratar i telefonen regelbundet och träffas ibland.. 🙂

kollar andreas bror/pappa in dig när du är där ?

Svar: Förstår inte riktigt frågan.. Menar du om jag är utomlands, att dom kollar vad jag gör? Haha ja, Andreas läser ju bloggen men vi pratar ju varje dag så han vet ju vad jag gör. Peter tror jag inte kollar varje dag, snarare någon gång i veckan kanske. Pappa har nog minst koll på vad jag gör.

hur ser du och Andreas på barn? Skulle ni behålla barnet om du blev gravid?

Svar: Om jag hade fått reda på att jag var gravid IDAG hade jag inte behållt barnet.. För jag är fortfarande väldigt orolig över själva graviditeten. Men, jag hade pratat ordentligt med Andreas och det hade inte varit lika självklart som för något år sedan. Men jag vill planera min graviditet från start så barnet kan få det bästa livet någonsin 🙂

Om jag uppfattat Andreas rätt så tror jag han vill ha barn och jag tror han skulle vara en fantastisk pappa. När han pratar om barn och våran framtid så värmer det hela min kropp och jag kan verkligen se framför mig hur vi kommer ha en fantastisk familj tillsammans. Nu har vi bara dejtat några månader fortfarande så det är ju väldigt tidigt att prata om sånt, men det känns ju så förbaskat rätt och.. Naturligt!

vad har du för skostorlek?

Svar: 38

vad tycker du om riktigt kraftiga människor, såna som inte klarar sig själva pga. Storleken på dem?

Svar: Tycker synd om dom, men sen har dom ju själva satt sig i den positionen. Tycker dom slösar bort sina liv 🙁

Har du funderat på att minska tuttarna nu när du är så petit i kroppen? (Tänkte på det när jag såg hur mycket större de ser ut i bikini när du inte “gömmer dem” haha)

Svar: Ja dom är stora men dom syns inte lika mycket i kläder haha.. Jag tänkte förminska dom förut men inte längre 🙂 Är ju så van med mina bröst.

Hur mkt har du vägt som mest i hela ditt liv?

Svar: Jag vet helt ärligt inte, tror inte jag vägde mig när  jag var som mest otränad. Men kanske gissar på.. 65 kilo, eller något sånt. Aldrig varit stor, utan bara otränad och spritfet.

Vad tycker du om thailand? (Som semester resemål)

Svar: Det är ju väldigt ”svennebanan” att åka dit för det är svenskar överallt! Sen tycker jag Thailand är ganska smutsigt, iaf om man åker till Bankok, Phuket och Pataya. Men det finns säkert platser som är mer ”orörda”.

Tar Andreas (mycket) plats på bloggen och youtube för att provocera? (Många stör sig, själv tycker jag han är mumsig att se på haha (ibget sexuellt, han är din!)).

Svar: Nej det är inte för att provocera, utan han vill ju stötta mig! Jag har pratat om att det var svårt att blogga när jag var i en relation med en person som verkligen inte ville synas, så jag tror han gärna vill visa att han stöttar mig. Jag älskar det och han gör mitt liv lättare.

Om iPhone va “en såndär billig telefon” som alltid bara har kostat till ex 100kr, hade du ändå haft den? Är iphone VÄRT pengarna? (Isåfall vilken iphone är bäst?)

Svar: Ja, jag älskar min iPhone kan inte leva utan den haha! Har testat samsung men inget kan mäta sig med iPhone.

Är du rädd för att det du gjort med ditt utseende genom åren ska “slå tillbaka”, dvs. genom att ditt ansikte ska sagga ihop totalt pga alla operationer?

Svar: Haha förlåt men vilken dum fråga.. Vad tror du ska hända, att tuttarna exploderar och min näsa får vingar och flyger iväg från mitt ansikte?

Va kommer din nästa bok handla om ?

Svar: Kan jag inte berätta nu, men det kommer inte vara en självbiografi.

Din lägenhet du å C delar på har C flyttat ifrån din lägenhet eller ska du sälja/hyra ut den ?

Svar: Jag har köpt ut honom, så den är min nu och han har köpt en ny lägenhet. Jag kommer hyra ut den tills jag och Andreas köper något större. Gärna ett hus 🙂

Skulle va kul om du gjorde en lägenhets video och visa hur du å Andreas bor i hans lägenhet 🙂

Svar: Det kommer, vi håller på med ett projekt faktiskt som involverar lägenheten. Ni kommer snart få ta del utav det!

Tycker du att du ändrats mycket efter du träffat Andreas? Om ja, vad och tycker du det är positivt eller negativt?

Svar: Nej jag har nog inte ändrats, jag är ju den jag är! Det som har ändrats är nog mina festvanor bara 🙂 Jag har inte alls samma behov av att gå ut och festa, men det är ju inte så konstigt.. Är ju inte singel längre och jag söker inte bekräftelse från andra. Känner mig trygg och glad hemma i hans famn. Och sen är jag ju väldigt lycklig, och det är mycket tack vare Andreas.. Så det har ju fått mig att bli en mer avslappnad och lugn person. Tänk att en person kan få än att må så bra 🙂

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (43)
 • Leoni

  Tror snarare att kommentaren om Andreas pappa och bror syftade på om dom ”spanar in” dig när du är där, alltså i Bollnäs. Vilket – enligt mig – är en jätte opassande och rent av osmaklig fråga att ställa, förstår inte alls poängen med den och varför skulle dom göra det? Oerhört stört att ens tänka i dom banorna whoever som lämnade den kommentaren.

  • Elsa

   Japp, precis vad jag oxå tänkte skriva! 🙂

  • Sofia Reumert

   Tolkade det också så. Men jag hoppas nästan att jag misstolkat kommentaren för annars är ju den som kommenterade inte riktigt frisk. Vem tänker ens så? Att ens pojkväns manliga familjemedlemmar skulle sitta och dregla över en när man är på besök liksom. Usch! Motbjudande att någon ens kan komma på att ställa en sån fråga. Tror varken att männen i Andreas familj är så äckliga eller att Alexandra skulle tillåta att hon blev något sexobjekt för män i hennes närhet.

 • Alex

  Frågan om kraftiga människor, din svar var faktiskt taskigt. Tänk generellt på att det finns vissa människor som har fetma (sjukdom) redan från ungt ålder vilket dem senare kan ha problem med att bryta ner fettet i maten eller de finns även många som mår dåligt och använder mat som ett försvarsmekanism. Du snackar om hur dåligt du mådde när folk kallar dig för ”spinkis” eller ”tråd” men sjäälv klankar ner på överviktiga människor. 🙄

 • Linnea

  Tycker de är fel att svara på en kommentar angående kraftigare människor.
  Alla väljer inte att hamna i den sitsen utan får en sjukdom, vissa fylls med vätska.
  Alla väljer ju inte att själva bli överviktiga.
  Jag är en människa som äter exakt så mycket jag vill & bryr mig inte så mycket om folk kommenterar min storlek, men vet dom som skulle ta jäkligt illa upp av ditt svar, så snälla tänk hur du formulerar dig, speciellt på en blogg.

  • Regina

   Eller hur!! Precis det jag menar, många kan inte rå för sin vikt (jag är t.ex. underviktig) och om man redan är sjuk blir det bara att strö salt i såren att skriva så.

  • Jessica

   Ja, jag håller med lite där, det finns folk som är kraftiga på grund av sjukdom, medicin, psykisk ohälsa, genetiskt… Lite dumt svar var det faktiskt. det håller jag med om.

 • Regina

  Shit vad mycket frågor du får om din kropp. Som att det är den som betyder mest på dig?? Tycker det är sjukt hur kvinnor alltid reduceras till sina kroppar, oavsett om en är ”snygg” eller inte.

  Sen tycker jag du kan sluta med att säga att tjocka människor ”får skylla sig själva”, speciellt såna som är så överviktiga att de inte kan klara sig själva. Det är som att säga att alla som är hemlösa får skylla sig själva, eller att alla som får dålig syn får göra det. Är en människa sjuk kan en inte säga att den får skylla sig själv!

  Btw vill jag tipsa om min blogg på http://www.zaitzova.com, skriver om feminism, genusvetenskap och nu om min resa 🙂

 • Lina

  ”Orörda platser” Jaha du vill ha en helt land eller Ö orörd bara för ditt skull eller? Alla länder har städer som kommer finnas skräp i, finns ingen perfekt stad eller land ☺

  • Caroline

   Kanske Arktis eller Antarktis, om ens det? X)

  • Michaela

   Är du seriös? 😂 Alexandra menar nog ett ställe med mindre turister och mera natur, istället för en stor stad med smuts och mycket folk.

   Hur fan kan du bli så provocerad av ett sådant svar? Att du bara måste få hitta på nåt att klaga om. Helt sinnesjukt! Jag har aldrig kommenterat i Alexandrad blogg men din dumhet förtjänade ett svar.

   Gå tillbaka under täcket så inte du blir för provocerad.

 • Annika

  Hej Alexandra!
  Förstår att det är väldigt tidigt att skaffa barn för er nu när ni inte dejtat så länge men vill bara säga att jag också var orolig för hur graviditeten skulle vara innan jag visste.
  Men när du väl blir gravid kommer det kännas så naturligt och fantastiskt, jag lovar! Du kommer känna dig så speciell och förstå hur häftigt kvinnokroppen verkligen är ( ännu mer än du gör idag😊)
  Ja, ville bara att du inte ska oroa dig för det även om det inte är dags än!

  Ha det fint!

  • Andreas kompis Sandra

   Fast man kan faktiskt inte lova någon annan hur det ska kännas vid en eventuell graviditet. Jag förstår att du vill peppa, men det är inte alla som älskar att vara gravida. En del har väldigt tuffa graviditeter och det är, tycker jag, att reproducera en felaktig bild av verkligheten att påstå att det är rosenskimrande och självklart för alla. En onödig press på hur det ”ska vara”. En del har skitjobbiga graviditeter och hatar att vara gravida, andra har bra graviditeter och älskar det. En del mest bara ”är” det samtidigt som de lever på rätt mycket som vanligt. Kvinnor behöver inte mer press på sig utan mindre, även när det gäller sådant här tycker jag :). Och som sagt, jag fattar att du menar väl, men det är ju bättre att vara ärlig?

   • Annika

    Fast för mig är det ärligt. Visst har många superjobbiga graviditeter, men får man en sådan får man ju ta det då. De flesta som har haft jobbiga graviditeter väljer ändå att göra om det.

    Tror inte att någon tycker att jag pressar någon med mitt inlägg, man väljer själv när man vill bli gravid ( om man kan bli det).
    Har man det jobbigt så får man också lov att uttrycka det.

    Jag var skittrött första 3 månaderna och mådde lite illa så allt var inte rosenskimrande, men jag tyckte ändå mestadels att det var härligt att vara gravid.

    • Andreas kompis Sandra

     Ja, precis, många har tuffa graviditeter. Därför är det omöjligt att lova någon annan att det kommer kännas fantastiskt, det var min poäng :). Man gör ju ingen en tjänst genom att pumpa den full med orealistiska föreställningar, att vara gravid är att vara gravid, det behöver varken kännas fantastiskt eller hemskt. Det är helt okej om man tycker att det inte är det roligaste i hela världen utan ganska läskigt och skrämmande. Och när vi ändå är inne på det, man måste inte ens tycka att det är det mest fantastiska ögonblicket i livet när de lägger upp den lilla slemmiga bebisen på ens bröst. Det är också helt okej att kärleken växer fram.

 • Caroline

  Älskar bilden på dig och din mamma. Ni ser så lika ut på den bilden 🙂

 • Hanna

  Jävla idiot! Tänk på alla som får en stroke, den som blir förlamad eller annan form av funktionsnedsättning. Inte fan kan de röra på sig som vi andra! Inte konstigt att de går upp i vikt då?! DU får skylla dig själv som ser ut som en apa trots alla operationer. Pantade polack!

  • Magi

   Jag förstår din tanke Hanna, men personliga angrepp är inte bara onödiga utan även skadliga. Mer skadliga för dig än för Alexandra. Allt du ger andra människor kommer du att få tillbaka med råge, både gott och ont. Som man säger, karma is a bitch, tänk på det…

 • Nothing but the truth

  Hanna, den där kommentaren var högst olämplig.Näthat kallas det. Ta dig i kragen och väx upp tack.

 • Ellen Källgren

  ÄLSKAR den där gröna klänningen på dig. Så galet snyggt!

 • Christina

  Nej tack till din syn på ”tjocka” människor. Tragiskt.

 • Magi

  Ang kraftiga (tjocka) människor. Alexandra, du säger att dom själva har satt dig i den situationen. Tänk på att det finns många som lider av olika sjukdomar, tex hypotyreos (sköldkörtelsjukdom) , som kan göra dom överviktiga. Även medicinering. , tex kortison, kan göra att människor ser ”tjocka” ut. Man kan inte anta att alla människor är stora för att dom äter för mycket.

  • Johanna

   Förr i tiden var folk inte så här tjocka (det är en folksjukdom som kommit de senaste åren) och även då fanns sköldkörtelsjukdomar, etc. Så visst har det till ca 98% att göra med att folk äter för mycket. Tyvärr.

   Kissie ”tycker synd om tjocka människor” och att de ”slösar bort sina liv”….. I så fall tycker jag synd om Kissie för att hon slösar bort sitt liv på att lägga så mycket fokus på sitt utseende.

   • Sara

    Folk var feta förr i tiden. Det ansågs vackert och välmående. Alla kungligheter osvosv. Satt och åt i timmar. Sen att det finns fetare mat på ett annat sätt idag som våra kroppar tar åt sig är en annan sak. Men har du inte läst historia? Att folk inte var tjocka förr i tiden… wrong!

  • Nat

   Jag tror ärligt inte att hon menar folk som äter kortison/har sjukdom som gör att de går upp i vikt (som jag har bla)…. Vissa tar droger, alkohol elr mat för att döva deras ångest (deras val – ALLTID). Vissa äter för de inte har kunskap eller förnuft. Men vissa gnäller att ”de provat allt och alla dieter” men ÄNDÅ inte går ner. Det är kanske dessa människor hon menar? Som inte kan gå ner i vikt men innan GSP på något mirakulöst sätt lyckas gå ner de procent i vikt som krävs.

   Jag tycker alla kroppar är gudomligt fina. Ibland är jag mindre, ibland större. Men jag hänger inte upp mig på storlek, vikt eller vad jag äter. Men jag har balans i livet och det är det viktigaste.

   Ni väljer att tolka texten på ett sätt gott folk därför blir ni kränkta. Men kliv ur bubblan så..?

 • Nothing but the truth

  Ja visst är det tragiskt.Å andra sidan; är man ung och osäker och får en massa negativa kommentarer om sitt utseende så kanske det är lättare att förstå. Jag fattar bara inte varför man få startar en blogg , det är lite som att öppna upp Pandoras ask och bjuda in till vem som helst att läs ur sig hat.

 • Nothing but the truth

  inte läs, ösa skulle det stå.

 • Sofia

  Tokälskar Balmainklänningen, så snygg!

 • Michaela

  Jag tycker det är helt otroligt sjukt hur människor sitter här inne och klagar på den minsta lilla saken. De klagar på Aleksandras åsikter när dom med detsamma kallar henne olika saker och säger hur hemsk och skit hon är.

  Alltså va? Ser ni dubbelmoralen?? Det är så jävla vidrigt att se hur människor kan hitta nåt att klaga på i VARJE SAK.

  Oj, Alexandra har en röd klänning, det finns faktist andra färger också!!!!
  Oj, Alexandra tränar, hon är sååå utseende fixerad!!!! (För ingen i hela världen tränar, att träna har bara att göra med utseende fixering, inte hälsa eller sport)
  Oj, Alexandra är lycklig, Andreas måste vara en skit! Hur älskar du män du är ju feminist!!!!
  Oj, Alexandra visar känslor, du borde ju klara av feedback när du är ofentlig!!!

  Jag är helt chockad. Ni verkligen går till längden för att hitta den minsta lilla saken Alexandra ”gör fel”, medan ni ensama ledsna små människor sitter bakom eran skärmer. Men tänk, hon är lycklig och lever sitt liv, njuter av sin resa och älskar på fullt. Det är bäst att ni stänger av datoren eller mobilen, går ut från eran grotta och börjar leva eran egna liv. Ni är långt ifrån perfekta, bara det att ni tar tiden att skriva nåt så otroligt onödigt skit här inne varje dag bevisar hurdana små människor ni är. Jag tycker synd om er, hoppas ni hittar glädje och slutar trakassera andra för att ni själv mår så dåligt. Man kan få professionell hjälp också.

  Alexandra, du är en GRYM kvinna, låt aldrig små trollen förstöra din dag. Du vet att de mår dåligt i sina egna liv och skulle vela leva ditt, så de skriver hat. När de inte får lyckan vill de förstöra andras.

  You do your thing ❤️

  • Maja

   Right on!!! 👊🏽

  • Kissie

   Tack för din kommentar, precis som du skriver känner jag också att jag gör aldrig något rätt enligt vissa av mina läsare haha. Men jag fokuserar inte på det, utan på er fina som stöttar mig och skriver snälla saker ❤️

   Kram, och tack!

   • V

    Håller med Michaela! ☆
    Känns verkligen som att vissa letar efter ngt att klaga på.. om Alexandra inte gör si eller så /betala för ngt kommer de typ komentarer som ”kan du inte ens göra så, har du inte råd…” men gör hon ngt/betalar för ngt ”då är de fel/ytligt….” osv osv.. Hoppas ni fatta poäengen med min komentar.

    Alexandra *Kissie* Din blogg är Super Nice!!! ♡☆♡☆

 • Alex

  Fast varför slösar man bort sitt liv om man är kraftigt överviktig? Man kan ju göra mycket även om man är kraftigt överviktig. Man kan väl säga att den som tränar för jämnan också slösar bort sitt liv, eller den som hänger på krogen och super jämt, eller som hänger vid datorn jämt osv. Folk gör ju vad de vill med sitt liv. Och en överviktig kan ju egentligen leva mer meningsfullt, och vettigt, liv än en normalviktig. Och att man är smal innebär ju inte nödvändigtvis att kroppen mår bra. Och en som är överviktig behöver inte nödvändigtvis klämma i sig pizza, hamburgare, chips osv varje dag.

 • Sara

  Att du vägde enbart 65 kg som mest är bullshit. Dålig ”gissning”. Du vägde mer. Utan tvekan.

 • Peter

  Jag läser din blogg näästan varje dag, sörru!

 • Anonym.se

  Haha du borde inte sitta o kommentar att det är tragiskt o va kraftig, tjej som har suttit o opererad sig till max o har bantad sig t max.
  Kom inte med fler onödiga kommentarer tack.

 • Amanda

  Håller inte med sista svaret. Jag tycker att du har blivit mycket mer glad och harmonisk sedan du träffat Andreas (vilket bara är positivt)

 • Caroline

  Frågan var ju vad Alexandra tyckte, alltså skulle svaret vara en ärlig åsikt om övervikt. Och ett ärligt svar kom, håller du inte med- nej, då har bi helt enkelt var sin åsikt om det. Inte värre än så.
  Vissa älskar hälsosam livstil, kontroll över sin kropp och en strikt plan att förhålla sig till sin egen vikt. Då kan det vara svårt att sätta sig in i tankesätt att vara gravt överviktig. Åsikten rör ju också fetma som ganska troligtvis kommer ifrån att äta för mycket, inte medicinska komplikationer osv.
  Andra människor vill kunna äta som de vill, unna sig, njuta och leva ett liv där inte kilon styr val av mat eller aktivitet. Även det är naturligtvis också helt okej och de människorna har säkerligen jättesvårt att sätta sig in i tankesättet att leva ett så kontrollerat liv kring träning och kost. Summa summarum- vi alla lever olika och har olika åsikt om varandras livsstil. Fråga inte om det sticker i ögat!

 • Jessica

  Jag blir så jävla irriterad på människor som VÄLJER att bli kränkta. Vet ni vad? Ingenting händer när man blir kränkt! Sluta leta fel i allt. Dessutom så pratar de inte om någon specifik person medan ni faktiskt attackerar en riktig person – Alexandra. Hon och frågeställaren pratat om åsikter – ni pratar om en riktig person. NI går till personangrepp och ni borde skämmas. Kasta inte sten i glashus.

  IGEN:
  ”vad tycker du om riktigt kraftiga människor, såna som inte klarar sig själva pga. Storleken på dem?

  Svar: Tycker synd om dom, men sen har dom ju själva satt sig i den positionen. Tycker dom slösar bort sina liv 🙁”

  Som ni ser så var frågan angående extremt feta människor som inte klarar att leva ett normalt liv eller sig själva (hygien, att inte kunna röra sig alls, handla, jobba, leka m barnen etc) från frågeställaren. Alexandra skrev inte det. Klart det är synd om de, samma sak som att det är synd om sjuka människor. Det betyder inte att man ”klankar” ned på någon eller ser ned på de människorna. Att man tycker synd om en person visar på empati och medkänsla.

  För det andra så är det ju fakta bland annat: varför man går upp i vikt på tex kortison och mediciner är att de 1. kan ändra ämnesomsättningen. 2. göra att man blir mer sugen på viss mat ex om man går på kortison och blir sugen på sötsaker.
  I vilket fall som helst så måste du äta mer än det egentliga intaget för att gå upp i vikt vilket ändras om du går på sådana mediciner som har biverkningar om vikt.
  Dessutom gällde inte frågan om SJUKA feta människor utan de som är så extremt feta att de inte kan ta hand om sig själva. De som äter ihjäl sig med andra ord. Givetvis har de åsamkat det själva och får så att säga ”skylla sig själva” då ansvaret/konsekvensen för ätandet/fetman ligger hos den personen, men det betyder å andra sidan INTE att de är mindrevärda eller att meningen har en negativ klang. Det är bara så sanningen ser ut.

 • Nathalie Berg

  åååh jag skulle vara intresserad av att hyra din lägenhet om det är ett långtidskonrrakt, men det verkar så eftersom allting går så bra med Andreas 😊 så svårt och hitta bostad här i Stockholm, om det skulle vara intressant så hör gärna av dig. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *