En dag på parken Xel-Ha

God morgon!

Hela dagen igår spenderade vi på parken  Xel-Ha, det var helt underbart där! Fanns massvis med vilda djur, plats för sova bland hängmattor, restoranger där all mat och dryck var gratis och vackra platser där man kunde simma bland fiskarna. Jag var ju livrädd som vanligt för fiskarna och tjöt som en stucken gris såfort något nuddade mitt ben, så det blev ingen snorkling för min del.. Men jag vågade åka i strömmen i en sån gummiring 🙂 Vi hade en superhärlig dag och jag rekommenderar er att besöka parken ifall ni är i Playa del carmen/ Cancun.

Hittade föresten en till längre skjort/klänning som ni ser på översta bilden, den är från H&M 🙂 Superhärlig och sköna att bara slänga på sig om man ska iväg och vill ha bikini på sig under. Den och en beach bag och man är klar! Det är just det som är så skönt med sommaren, det krävs så lite för att känna sig sommarfräsch och snygg. En bränna och lite guldiga smycken och du är klar!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *