Stripi bikini

I ♥ tripes! 🙂 Och bikinis hehe.. Hittade denna inne på H&M och det blev ju ett köp direkt, inte för jag behöver flera.. Snarare tvärt om, behöver egentligen göra en stor resning! Men skitsamma, denna älskar jag och den satt som ett smäck! Så den hade jag på mig igår när vi var och besökte ön.

Idag ska vi besöka någon park, om jag inte minns helt fel och då blir det troligtvis skjuts med secret service igen för vi ska åter igen åka tillsamens med ”extra familjen”. Ska försöka ta en bild åt er, men vet inte hur glada dom blir… Men frågan är ju fri, det värsta jag kan få är ett nej – eller hur?

Ps. Jag älskar såna här solbäddar, känns som man blir mindre sandig. Och den där jäkla sanden har ju en tendens att sätta sig exakt ööööverallt if you guys know what I mean….

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *