Hej på er!

Nu är jag tillbaka igen, var lite svårt för mig att blogga igår för vi var borta exakt hela dagen. Fanny har ju som en ”extra familj” här i Mexico som tog med oss till Isla Mujeres 🙂 En avlång liten ö som betyder ”kvinnornas ö”. Vill ni veta varför? Jo upptäckaren Hernandez de Cordoba år 1517 fann skulpturer på ön. Och dom första skulpturerna som hittades var av just kvinnor. Så det var så ön fick sitt namn 🙂 Gillar det skarpt och blev glad när fick höra den berättelsen, som den stolta feministen jag är 😉

Ön var väldigt vacker men liten. Vi åkte runt i en golfbil och upptäckte ön med 🙂 Sen hängde vi på stranden resten av dagen och vid 5-tiden på eftermiddagen började alla åka hem. För då fick vi skjuts till färjan som tog oss tillbaka. Och vi fick inte skjuts utav vem som helst heller.. Det är nämligen så att mamman i den här extra familjen som Fanny känner, har är högt uppsatt position hos staten, så det var secret service som körde runt oss! Ganska otippat va? Så vi körde runt i en bil med skottsäkra rutor och i bilen fanns det gevär ifall det skulle hända något. Aldrig känt mig så trygg och otrygg på samma gång. Det är ju lite obehagligt att åka runt med vapen i bilen..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *