Summer wanties..

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Idag tar vi en trip till Isla mujeres och vi kommer vara där hela dagen så vet inte hur många inlägg jag kommer få upp idag. Den stora ridskillnaden gör ju det verkligen svårare, vi ligger ju 7 timmar -ish bakom er… Men det ska bli himla kul att få se er av Mexico, så förvänta er massa bilder imorgon! 😉

Alltså allt på bilden vill jag ha 🙂 Speciellt skorna och skorna, så fina. Älskar mönster, speciellt nu under sommaren. Sen är ju örhängarna från H&M dröm.. Det är ju dom jag hade på mig i detta inlägg.

Tofflor – LÄNK // Klänning – LÄNK // Blus – LÄNK // Sjal – LÄNK // Väska – LÄNK // Solpuder – LÄNK // Örhängen – LÄNK // Armband – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • nouw.com/beyhive SVERIGES STÖRSTA BLOGG OM BEYONCÉ!

  ååh, älskar sådana där toppar som är lite lösa, ljusa färger och mycket tyg.. ser så levande och fräscht ut! precis i min smak!

 • Elin

  Idag sprider jag lite extra kärlek och vill berätta för dig Alexandra att jag tycker du är awesome! Du är en fantastisk människa med utstrålning, humor och mycket annat.
  Tack för att du finns och tack för att du är du. All kärlek till dig.
  Kram Elin

 • johanna

  hej! jag undrar om del 3 på frågestunden kommer, tänkte bara när du inte har svarat på alla frågor 😊

 • Anna

  Skorna och skorna?

 • Clara

  Tycker om klänningen! Föreställer mig att jag har på mig den tillsammans med nätstrumpbyxor och ett par stora kängor. Skulle älska de kontrasterna. Har tyvärr inte råd med den men jag ska definitivt försöka hitta något liknande secondhand. Tack för inspon!

 • Sandra

  Hej! Det hade vart jätte kul om du kunde göra ett inlägg, där du tipsar om vilka tränings tights du tycker är snyggast/bäst, och även övrig tränings utrustning! Du tränar mycket och har säkert prövat en hel del märken ☺️ Kram

 • Camilla - 22 år, fru, shoppingtokig och bloggare!

  Armbandet var snyggt! 👌

  Kolla gärna in min nya blogg!

 • Victoria

  Hej Alexandra!

  Jag skrev en kommentar om verbal misshandel gällande din partners beteende. Jag menade verkligen inget illa men förstår om du inte vill ta med den i bloggen då det är personligt och du har fått nog av personangrepp. Men, jag har tagit fram en kvinna som är duktig på dessa saker och kan rekommendera dig hennes böcker i ämnet och några videor, hon heter Patricia Evans och en av hennes videor kan du se på youtube. Jane Hunt säger även den del bra saker om bl.a. hur farligt verbal misshandel faktiskt är, det varar långt längre än fysisk misshandel och man kanske aldrig läker.: https://www.youtube.com/watch?v=eZxCasJj_Pc

  Ta hand om dig, vackra kvinna!

  Med vänlig hälsning, Victoria. 🙂

  • Kikkan

   Alltså, jag har sett dina kommentarer på sistone och måste bara fråga vilken ”verbal misshandel” som Alexandras pojkvän skulle utsätta henne för?

   När jag sett Andreas på youtube, gästinlägg samt kommentarer här så har jag endast sett honom skriva väldigt fina, respektfulla och på ett kärleksfullt sätt om och till Alexandra.

   Att komma med påståenden som dessa är fruktansvärt fult om det inte finns någon sanning bakom det. Och då är det inte vi som totala främlingar som ska döma det utan det är i första hand Alexandra samt deras närstående som känner dem och kan avgöra ifall någonting verkar fel.

 • Louise

  Hej. Köpte den röda klänningen med blommor på från bikbok efter jag sett dig i den. Den är så vacker. Du har ju den blåa också med stjärnor på. Men en fråga; hur faen knyter du din. Jag har stått länge nu och får ju inte ihop de överhuvudtaget och känner mig bakom… Please hjälp mig.

 • my

  Vad snygga saker. Jättefina man får lust att handla lite. Kram.

 • Johanna

  Hej Alexandra!

  Jag har länge haft mycket ångest över min kropp. Jag har lite former, bröst och rumpa, men på senare tid har jag gått upp väldigt mycket i vikt pga mediciner och för att jag mått dåligt. Jag vet att du inte är en PT, men jag vet att du också kämpat med viktnedgång och en hälsosammare livsstil! Så till min fråga, hur gjorde du för att bli hälsosammare och gå ner i vikt?! Mitt största problem är maten, då jag är sugen på saker och kan äta hur mycket som helst utan att känna mig ”mätt”. Hoppas du vill svara på detta och komma med lite tips till mig! Kram

 • Jossan

  Men SLUTA HYSTERI-SHOPPA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *