Stripes

God morgon!

Igår gjorde vi verkligen inget speciellt, så det blir inte så mycket bilder. Vi låg hemma mest. Båda var trötta så Fanny somnade framför en film och jag somnade vid poolen. Tur att bartendern som är lite förtjust i mig kom och väckte mig genom och viska ömsint i mitt öra ”hola mi amore”.. Gissa om jag vaknade till snabbt! Nej men det är oskyldigt, han springer runt och smygtittar och ger mig komplimanger på Spanska, dock får jag inga gratis drinkar.. Föredrar  en strawberry mojito än snuskiga blickar.. Men aja, man tager det man får. Och detta är absolut skrivet med glimten i ögat, ifall någon tror något annat..

Men på tal om något annat, jag hittade äntligen en längre skjorta som funkar som en klänning. Skrev ju förra veckan att jag letade efter en och denna hittade jag inne hos forever21 🙂 Ett bälte i midjan till denna sen och TADAA! Örhängarna är också därifrån, hittade så himla mycket fint där så fick verkligen hejda mig. Har redan övervikt och jag får ändå ha 2 väskor och 2 handbagage.. Hur lyckas jag?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *