Red mani-pedi

God morgon!

Har ni haft en rolig helg? 🙂 Igår var vi ute på nattklubben Coco bongo, och nu hoppas vi att jag tog lite bilder så ja kan visa er. Detta är ju tidsinställt från igår… Igår då tog vi en sväng på ”stan” och shoppade lite samt unnade oss en varsin mani-tedi, vi båda valde en lyxig röd färg. Tyckte det blev så snyggt till mina snygga sandaler med pärlor på, håller ni inte med? 🙂 Kände dessutom att jag tröttnat på dom glittriga klorna, känns lite wt.. Men smaken är ju som baken, och den kan ändras precis som Kim Kardashians bak.

Sen köpte jag ett silverschampo, löshåret har blivit orange av poolen? Det händer ju att håret kan bli grönt efter att ha badat men inte orange haha.. Så vi får hoppas att det funkar och gör håret mindre orange. Sen avslutade vi med ett stop på ett vegansk fik/ resturang där vi tog en varsin vegansk pastarätt med nötter och ananas. Riktigt gott!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)
 • Josefin

  Håret har antagligen blivit oranget av duschvattnet, inte poolen. Det är mycket mer järn i kranvattnet utomlands än här hemma, som gör det orange. Hände mig förra sommaren också, men det försvinner efter några tvättar här hemma 😊

 • johanna lindholm

  riktigt snygg färg på naglarna! 🙂

 • A

  Hej!
  Något jag tänkte skulle vara otroligt kul att läsa om är ”mode-investeringar”. Du har ju gjort många större och dyra modeköp, som väskor, skor osv, och det skulle vara väldigt kul att få läsa om vad du tänker gällande sånt. Typ vad man ska fråga sig själv innan man köper något större, vad som är bra/dåligt, beslutsångest osv.

 • Elin

  Tips på vad man ska göra om håret blir grönt…?

 • Tröttbert

  Nu får det räcka! Detta med att man länkas vidare när man klickar på kommentarer… Klickar aldrig på adlinks eller liknande men nu utan att jag vill!

 • Sofia

  Superfint med rött, och klassiskt 🙂

 • Magi

  Jag tycker absolut att man ska få ha på sig vad man vill, men vet att min kille skulle inte bli så glad om jag hade på mig en klänning som har urringning ner till midjan och slits upp till midjan, särskilt när han inte är närvarande. Min fråga är, vad tycker Andreas om att du klär dig som du gör när du är bortrest?

  • Emilia

   Tycker du kan skita i den snubben om han inte accepterar din klädstil. Vi alla får väl ha på oss det vi vill eller hur? 🙂

  • Sofia Reumert

   Om man är en sån där mupp som tror att tjejer ”ber om det” eller törstar efter uppmärksamhet bara för att de har urringat, korta kjolar eller whatever så förstår jag att man blir upprörd om flickvännen klär sig så. Om man däremot använder sin hjärna så finns det ju inget att störa sig på. Om Alexandras pojkvän blir grinig över att hon har ”utmanande” kläder när han inte är närvarande så är han ett rövhål och problemet ligger helt hos honom. Tvivlar på att han är sån dock.

   • Andreas Hellmers

    Alexandra får ha på sig vad hon vill, när hon vill! 🙂
    Det är inte och kommer aldrig vara upp till mig att bestämma det. Hon har enligt mig en fantastisk smak när det kommer till kläder, och jag vill att hon ska få känna sig vacker, vilket hon iofs är i allt för mig. Från Yllekofta till djup urringning eller ledig rygg. Sminkad som osminkad.

    Jag förespråkar en mer liberal syn på våra kroppar generellt.
    Varför skulle vi män kunna ha på oss vad som helst och slänga av oss kläderna där vi känner för det, men begränsa kvinnorna till att inte kunna göra detsamma?

    Har aldrig förstått mig på män som tycker att de har rätten att kontrollera kvinnor.
    Och håller verkligen med Sofia, det är betraktaren som felet sitter hos om man tycker att något är olämpligt.

    • Magi

     Bra svar där Andreas👍🏼

     • Magi

      När jag ändå har dig ”på tråden” Andreas, i frågestunden skrev Alexandra att hon skulle göra abort om hon blev gravid nu, vad känner du, det skulle ju vara ditt barn oxå. Det är en hypotetisk fråga men väldigt personlig så jag förstår om du inte vill svara.

     • Andreas Hellmers

      Jag tror sådant är rätt mycket känslobaserat i stunden och jag har aldrig varit i den situationen så kan inte ge dig något ärligt svar. 🙂

  • Carro

   Varför bryr du dig ens? Låt Alexandra och Andreas vara och göra vad dom vill. Så länge varken du eller någon annan kommer till skada så får Alexandra klä sig precis som hon vill, utan att be dig eller någon annan om lov!

   Du och din pojkvän är ni. Medans Alexandra och Andreas är två andra människor. Du uppfattas som inskränkt när du överhuvudtaget ifrågasätter andra människors val i livet som handlar om KLÄDER! Det är inte burka det handlar om nu som är kvinnoförtryckande, utan en urringning som anses vara ”för sexigt” för DIN smak, uppenbarligen!

   Glyttigt att du överhuvudtaget kommenterade som du gjorde!

 • Camilla - 22 år, fru, shoppingtokig och bloggare!

  Åh, vad snyggt! 😍

  Kolla gärna in min nya blogg. Min nya long Bob kommer upp lite senare!

 • Alexandra

  Vart är solglasögorna ifrån? Jättesnygg klänning och allt😍

 • Liw

  Mitt löshår har färgats orange av spraytan ett par ggr, speciellt när jag varit utomlands och svettats. Kanske det som hänt? Det går inte bort, inte ens med blekning… 🙁

 • Maja

  Det är nog solen som förstör din hårfärg. Du har blekt håret kraftigt vilket alltid leder till en orange nyans i det. För att få bort det lägger man en kall/askig toner ovanpå för att nyansera håret. Solen öppnar upp håret så tonern försvinner. Försök med silverinpackning och gör en fläta som du stoppar in i hatten så håret skyddas från solen. 🙂

 • Emma

  Vart är dina skor ifrån?

 • emilia

  Vart är klänningen ifrån? sååå snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *