Silky

Jag vet att det inte är mycket bilder på omgivningen just nu men det kommer, don’t worry! 🙂 Här kommer iaf gårdagens outfit, älskar klänningen! Dock är det en sån klänning som skapar gravidrykten för den var lite väl slapp och pösig runt magen haha.. Men gravid är jag icke! Smyckerna jag har på mig är från lily and rose, och dom ÄLSKAR jag 🙂 Så fina!

Nu ska vi iaf sticka iväg för att fixa fötterna, det är pedikyr som står på schemat. Sen ska vi shoppa lite tänkte vi. Och vet ni vad, då kan jag ju passa på att fota lite här 😉 Bra va? Sen har vi faktiskt planerat att åka iväg i 2 dagar och då jäklar mina vänner blir det bilder.

Hoppas ni får en grym lördag fina ni, kanske kommer ett till inlägg senare. Beroende på hur griniga ni är över att det blev ytterligare bilder på endast mig haha. Puss och kram ♥

Klänningen hittar ni >HÄR< (adlink)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *