Red dress

Hej på er!

Mår ni bra? Vi mår bra trots omständigheterna. Fanny har världens träningsvärk i benen efter att jag gick loco i gymmet med henne haha. Och jag har bränt min vinterbleka stjärt som fick sig en chock när den mötte solen i ett par stringbikinirosor. Men den ska jag smörja in hela dagen så kommer det nog lägga sig och bli fint ska vi nog allt se 😉

Idag har vi fredag och det ska vi fira med att gå ut och äta ikväll 🙂 Vi har gått förbi en fin resturang som vi tänkte testa. Ska bli så gott med riktig god mat. Men innan det är det sola som gäller. Vill gärna fixa fötterna med en ordentlig pedikyr också, ska se om jag hittar något ställe i närheten som kan ta sig an mina halvtrötta fötter som jag själv försökte rädda med en fil och nagellack innan avfärd.

På dagarna här glider jag gärna runt i en slapp skön klänning som denna. Denna fina sak kommer från Bik bok och jag har en liknande som är blå med stjärnor på (länk), tycker verkligen om modellen på denna så fick med mig 2 stycken.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *