Vad gick du för linje i gymnasiet?

Svar: Samhälle ekonomi 🙂

Berätta om ditt första ligg.

Svar: Det var med en kille som heter Robin och det var i hans lilla trästuga som han fick sova i för sina föräldrar haha. Det var mitt ute i skogen (väsby typ) och det varade kanske 1 minut.. Han dumpade mig sen för en annan tjej som han fick 2 barn med haha!

Vad är det bästa respektive sämsta med Andreas?

Svar: Det bästa med Andreas är hans härliga humor, skrattar som en dåre varje dag med honom 🙂 Han får mig dessutom att känna mig som en prinsessa. Sättet han ser på mig värmer upp hela min kropp. Och han ger mig så många fina komplimanger, dagligen! Jag är väldigt ovan med det för jag var i ett förhållande där jag aldrig (typ) fick höra att jag var fin, så jag mår väldigt bra av det och känner mig bekräftad på alla sätt och vis. Sen är han så himla omtänksam också, mot alla. Han är verkligen genomsnäll.

Och det sämsta då haha.. Jo han konstruktiva kritik.. Han tror att han kan ge mig lite konstruktiv kritik när som helst, vilket jag absolut inte håller med om. Jag anser att en människa inte är redo att ta åt sig av kritiken när den inte är önskad. Men så tänker ju inte han, han tycker det bara är bra om man blir irriterad för då reflekterar man över hans kritik haha. Jag vet han menar väl men det kan verkligen gå mig på nerverna.

Vad äter du en helt vanlig dag? Många små måltider eller få stora och vad äter du för något?

Svar: Jag äter många små portioner oftast. Jag dricker kaffe på morgonen följt av 2 äggmackor (inget smör, knäckebröd och kaviar), sen blir det oftast någon sallad. Sen kvarg som mellanmål, kött eller fisk till middag och sen frukt på kvällen. TYP! Sen varierar det väldigt mycket.

Trivs du i ditt långa hår eller är du sugen på att klippa av det igen?

Svar: Jag trivs i det långa men tycker nog faktiskt jag passar bäst i det korta. Så kanske klipper av håret igen efter sommaren 🙂

Vad tycker du om folk som inte tränar som kanske är lite mulliga eller så, är det okej med dig då att fortfarande umgås med dessa människor eller känner du att alla du umgås med måste vara lika tränade som dig?

Svar: Nästan så jag föredrar mulligare människor, dom är så härliga att kramas med. Men nej, jag kunde inte bry mig mindre om hur mina vänners kroppar ser ut.

Vad skulle du göra om du fick vara kille för en dag? 😊

Svar: Ingen aning, kanske försöka mig på helikoptern haha..

Var du, i början, rädd att Andreas utnyttjade dig?

Svar: Nja inte på det sättet att jag gick runt och tänkte att han träffade mig för att utnyttja mig. Jag tror det bästa om folk när jag träffar dom. Men jag är alltid försiktig, och mina vänner är väldigt måna om att jag inte träffar någon som försöker utnyttja mig. Men det gäller alla nya människor jag möter.

Förstår att du blir arg när vi läsare anklagar Andreas för att utnyttja dig, men du förstår någonstans OSS som reagerar när han är med i aaaalla videos, svarar på frågor i ditt kommentarsfält som är till DIG och tackar åt dig för komplingar till dig? Vi reagerar för att vi har följt dig så länge, vi bryr oss. Om du är lycklig med honom så är vi det med!

Svar: Jag förstår er och jag förstår också att ni bryr er om mig. Det uppskattar jag verkligen, så det är inte det. Men tillslut måste jag bestämma mig för om jag litar på min partner eller inte, jag kan inte låta andra ta det beslutet åt mig. Och vi har pratat om rykten, jag har berättat om gånger jag har blivit utnyttjad och han är väldigt ärlig med mig om hur han såg på mig innan vi träffades osv. Och tack vare den öppna dialogen vi har kring ämnet så gör det att jag inte är orolig för att han ska utnyttja mig.

Sen vet man aldrig vad som händer, men jag kan inte gå runt och tro det värsta om folk. Jag litar nu på Andreas, och sålänge han inte gör något för att förstöra tilliten så måste jag bara njuta av att vara lycklig och kär 🙂

Om du blev oplanerat gravid nu, skulle du behålla barnet?

Svar: Nope, inte just nu.

Varför möter du inte kritiken gällande Andreas?

Svar: För kritiken är inte befogad. Jag har inte bett om en åsikt och det är inte ert val vem jag är tillsammans med. Självklart uppskattar jag att ni bryr er om mig, men detta är mitt val och mitt liv tillslut.

Om du har tänkt att gifta dig i framtiden hur har du tänkt dig ditt bröllop? Sommar/vinter , stort/litet? Hemma/utomlands? Lugnt/vilt? Färgglatt/neutralt? Möhippa och liknande sjukt nyfiken 😄👍🏽

Svar: Åh kul fråga! Jag vill gärna ha ett sommarbröllop, det behöver inte vara jättestort men jag vill ju såklart att alla vänner och familj får plats. Bröllopet kan gärna vara hemma i Sverige men jag vill gärna ha det i någon pampig kyrka. Jag vill ha det vitt och romantiskt, men klänningen skulle ju vara GIGANTISK! 😉 Sen vill jag ha allt som hör till, möhippa och hela köret. Jag längtar tills den dagen kommer, om den kommer 🙂

Om du fick byta bort Andreas mot en miljard kronor, skulle du nappa?

Svar: Haha nope!

Anser du själv att du är ytlig eller fåfäng?

Svar: Nja jo det är jag nog, men inte till någon extrem nivå.

Kan inte du och Andreas göra någon kul Sverige-tripp? Finns så mycket vackert och kul att både se och göra i Sverige. Exempelvis åka hundspann, besöka träd-hotellet m.m.

Svar: Absolut 🙂 Vi har många planer på att resa runt att se världen men också Sverige.

Om du fick barn med Andreas idag (vi låtsas att ni redan är gravida) vilka namn skulle barnet bära? Tjej/kille?

Svar: Jag gillar namnet Ben om det vore en kille, och Michelle om det vore en tjej.

När du ska “settle down” och skaffa familj, var vill du då bo? Sverige, och isåfall vilken stad? Eller utomlands, och isåfall vilket land?

Svar: Kanske om.. 1-2 år 🙂

Vad har du i ditt liv nu, som du aldrig kunde föreställa dig att du skulle ha när du var yngre? Kan exempelvis vara utseendemässigt, relationsmässigt, karriärsmässigt osv.

Svar: Alltså allt! Jag har mitt egna företag och tjänar bra med pengar, det kunde jag inte ens drömma om som liten! Jag har möjligheten att resa runt dessutom, det är jag extra glad över.

Om du var tvungen att sadla om totalt och byta karriär helt imorgon, vad skulle du då vilja arbeta som/med om du fick välja helt fritt?

Svar: Haha programledare, fast det kanske inte är att sadla om HELT?

Jag undrar: Är Andreas den första killen du träffat från Tinder? Vad fick dig att träffa just honom? Och vad tycker du om appen rent allmänt? Och om att träffa människor via internet?

Svar: Nej jag har träffat andra från tinder, men han är den första som jag gick på en riktig dejt med. Andra killar har jag valt att möta upp på krogen för att göra det mindre stelt och spänt hehe..

Men Andreas var väldigt rolig och vi klickade över text väldigt, väldigt bra. Sen hade vi skrivit med varandra ganska länge innan vi väl sågs, för han reste iväg medan vi pratade. Så när han kom hem hade vi hunnit prata med varandra så mycket så det kändes ändå hyfsat säkert.

Om du inte hade något val: du måste antingen börja röka eller snusa för resten av ditt liv. Vilket väljer du?

Svar: Men fyfan, båda är lika vidrigt ju haha 🙁 Men snusa då, det känns mindre farligt och då påverkar jag inte andra genom den giftiga röken som man blåser ut när man röker.

Ska du förminska brösten?

Svar: Jag hade tänkt det men nu skiter jag i det 🙂 Låter dom vara som dom är.

Hur viktig att vara snygg i bloggen?

Svar: Nja inte snygg för ”snygghetens skull” utan mest för att bilderna ska vara snygga. Sen har jag verkligen inga problem med att visa mig ”ful” heller. Men jag känner absolut en viss press från mina läsare att dom kanske förväntar sig att jag ska se ut på ett visst sätt.

Hur tänker du kring sponsring och samarbeten? Finns det nån gräns för vad du inte går med på att samarbete med/få sponsrat? Går du efter en viss kategori produkter/tjänster eller hoppar du på det som bara känns…nice? Skälet till att jag frågar är för att det känns som vissa bloggare får allt sponsrat, alltifrån mat till kläder och resor – dvs. hoppar på typ allt.

Svar:Jag skulle aldrig promota ett företag som står för spel, tobak eller något sexuellt. Det tycker inte jag är rätt att göra reklam för då många ser upp till mig.

Sen när det kommer till mina samarbeten tar jag ALLTID betalt. Det ska vara korrekt och enligt ”regelboken” (inte för det finns några tydliga riktlinjer eller regler). Jag samarbetar dessutom endast med företag jag kan stå för.

Om din syster någon gång i framtiden vill operera sig , hur ser du på det?

Svar: Jag kommer stötta henne i allt, vill hon blogga – KÖR! Vill hon rocka paradise hotel – KÖR! Sålänge hon står upp för sig själv och mår bra, då är jag glad och nöjd.

Har din syster några minnen från hur du såg ut innan och vad har hon sagt om det?

Svar: Nej det har hon inte, hon var så ung då. Men hon har sett bilder på google, men det verkar inte som att hon reflekterar över dom speciellt mycket. Hon verkar se mig för den jag är nu, sin storasyster bara.

Vad tycker du om blondinbella i nuläget?

Svar: Hon verkar superhärlig och jag har alltid haft henne som förebild.

Vad vill du helst bli kallas Kissie eller Alexandra?

Svar: Alexandra 🙂

Är du självlärd inom Photoshop? I så fall, hur lärde du dig? 🙂

Svar: Ja det är jag. I skolan fick vi lära oss gimp som är ett gratisprogram som liknar PS. Men sen bytte jag till photoshop och lärde mig själv, jag tog hjälp av youtube och google också.

Har du tänkt på att sluta vara offentlig, sluta blogga mm och leva ett vanligt liv. Utbilda dig till ngt och göra ngt helt annat i livet, vad i sådanna fall.

Svar: Ja det har jag fantiserat om någon gång ibland. Då har ja lekt med tanken att utbilda mig som hudterapeut, jag är väldigt intresserad av huden och hyn då jag själv har haft stora problem med min acne benägna hy.

Är det svårt att tvätta bort ditt gamla jag, så som du var för länge sedan det första åren av bloggen. Hur vill du att följare ska se dig idag?

Svar: Nja både ja och nej. Det känns som att dom yngre har lättare att se mitt nya jag. Dom äldre som inte läser min blogg kan ju inte se mitt nya jag och då blir det ju såklart svårare att visa vem jag är för just dom.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)
 • Pärla

  Tror blivit fel på frågan om var du vill slå dig till tro, du har svarat med år.

 • Jena

  Men asså hela jag smälter när jag ser bilden på Andreas och dig så jäkla fina tillsammans! Så kul att han vill vara en del utav bloggen också tycker jag för bloggen är en stor del utav dig! ”Shippar” er till tusen 🙂

 • Emilie

  Hej! Din hy har blivit så himla fin!! Vad använder du för produkter? Rengöring, fukt osv? Är så tacksam för svar då jag själv har problem hy som aldrig vill bli bra!! Bäst är du!
  Mvh. Emilie

 • Anna

  Haha jag kom just på nu att jag för några år sedan var på en hemmafest i Väsby, där träffa jag på en kille jag inte kände, första kommentaren han la efter vi hälsat var ”läser du kissies blogg?” Jag svara ja, absolut. Då berättade han att han haft ett förhållande med dig och han var ditt första ligg^^ han sa inget elakt va jag minns utan verkade mest sjukt stolt. haha ville bara berätta det för att jag minns att jag funderade på om han mytade men då var det kanske sant då;) hur som, hoppas du får en fortsatt underbar vistelse på din resa fina du!

 • Jenny

  Du skrev ju för en tid sedan att du feströker…

 • johanna

  Är det inte oroväckande om ens partner har Tinder?…

 • S

  Väldigt ärliga och bra svar! 🙂

 • Paulina

  VAD ÄR DETTA MED GAMLA OCH NY KISSIE? Fattar inte!

  • J

   Det är väl egentligen läsarna som har börjat referera till hur Alexandra var när hon var yngre som ”gamla kissie” för att särskilja hur bloggen var skriven då och nu.

 • Kee

  Så VAD som helst är ok vad gäller din lillasyster? Inga gränser alls..?? Och om hon hade velat operera sig , inget samtal om att älska dig själv för den man är? Låter märkligt i mina öron.Hoppas för hennes egen skull att hon är stark nog för att inse att livet handlar mer om mer än det yttre.Hemsk utveckling tycker jag.

  • Emelie

   Hon skrev ju att sålänge hennes syster är lycklig så är hon lycklig? Det betyder att hennes syster får göra den utveckling som hon känner är bäst för henne själv. Vad hon än vill göra eller se ut.. Jag tror många känner samma sak och förstår inte varför du känner behovet att döma henne.

 • A

  Hej Alexandra!
  Önskar dig en fortsatt härlig sommar 🙂

 • B

  Måste bara kommentera om det sista svaret du gav. Jag är själv en ”gammal” läsare som har följt din blogg i många många år, från fjortis tiden haha. Men det är omöjligt att inte se ditt nya jag. Du har växt upp, som vi alla har och har blivit en mogen kvinna. Väldigt annorlunda mot de första blogg åren. Så du behöver nog inte oroa dig för att folk är fast i det förflutna och tror att du fortfarande är tonårs kissie 🙂

 • Freddan

  Din pojkväns oönskade konstruktiva feedback/kritik är INTE ok. Det kallas för mansplaining och det är mycket bra att du sätter stopp för det. Oönskad kritik är dominant och narcissistiskt. Kör hårt Alexandra, sätt stopp för det på en gång! Min pojkvän är exakt samma, tror det är ett resultat av samhället. Går att träna bort 🙂

 • Viktoria

  Hej Kissie!

  Ser att du träffat en ny kille och måste få säga att han dels ser mycket bra ut och dels ger mig bra vibbar. ”C” upplevde jag som skum eftersom han aldrig var med på foto eller vid tillställningar vad jag såg.

  Jag är äkdre än dina andra läsare, 40 faktiskt, och har haft flera relationer. Vill inte smutskasta någon men jag reagerade på att han inte heller ville ha med sitt namn i bloggen. Jag förstår man kan vilja ha sitt privatliv och inte bli igenkänd men bloggen är en del av ditt liv och att förneka det känns inte….rätt.

  Denne killen visar stolt upp sig med dig och ser ut att trivas i ditt sällskap. Den ”konstruktiva kritiken” får han dock sluta upp med eftersom det låter som psykisk misshandel i förklädnad av välvillighet. Ett mycket vanligt beteende hos män som går ut på att sabotera kvinnans sjäkvförtroende så att hon inte lämnar partnern.

  Detta bör du se upp med! Du som är en så stark ung och vacker kvinna ska inte dras ner så säg åt honom på skarpen om beteendet. Han är förmodligen inte medveten själv om vad han gör och jag tycker du ska ge honom en chans. Kom ihåg att det bottnar i hans osäkerhet.

  Rock on, tjejen! Du är amaze!

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Du och Andreas är så fina tillsammans 🙂 Önskar er all lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *