Golden

Inlägget innehåller adlinks.

God morgon! Hur mår ni och hur är vädret hemma? Här har det varit lite molnigt faktiskt men det gör verkligen ingenting. På tal om det här med att skydda sig.. Fanny stackaren har lyckats bränna sig på ryggen och min hud behöver vila lite också. Vi var lite oförsiktiga första dagen. Men jag har inte bränt mig som jag brukar göra 🙂 Jag har ju insett att man måste köra på hög solfaktor och våga ligga i skuggan. Tänk om 18 åriga Alexandra hade fått läsa detta… Men hon hade nog inte brytt sig ändå haha, eller vad tror ni?

Såhär ser jag ut när jag ligger vid poolen. Mina fina örhängen hittade jag på H&M tro det eller ej 🙂 Gillar dom skarpt! Sjalen som många frågat efter är från guess (länk), solglasögonen från PRADA (länk) och baddräkten är från zara 🙂 Dock råkade tuttarna hoppa ut några gånger så jag fick gå och byta till en bikini efter att jag hade tagit dessa foton.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *