Under the palm trees

Inlägget innehåller adlinks.

Titta vilken söt bikini jag hittade innan jag reste 🙂 Tycker den är så himla fin, älskar mönstret och modellen. Tog storlek medium och tycker det funkar hyfsat bra.. Det är inte lätt med storlekar på toppar men kör oftast medium i toppar som dessa, och large i trekants-bikinis. Vet att flera av er big boobs-ladies har samma problem haha!

Idag är planen att ligga vid poolen och ta det lugnt, vi är fortfarande lite jetlaggad men det börjar bli bättre 🙂 Sen är poolen på taket så himla fantastisk, älskar området där. Ska försöka fota det mer ordentligt så ni får se. Men innan det har jag ett skypemöte, jobbet tar ju inte ledigt när jag reser. Snarare tvärt om..

Bikinin hittar ni här >HÄR< Hatten hittar ni >HÄR<

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)
 • Josefin

  Den mittersta bilden är superfin på dig!! 😊

 • Joanna

  Bittra människor finns överallt, framförallt i Sverige. Jocke Lundell har skrivit en bra artikel om detta; https://nyheter24.se/debatt/888552-joakim-lundell-det-har-onskar-jag-mig-av-sverige-2018

  Egentligen har vi det så jäkla bra men vi förstår det inte. Bortskämda, missunnsamma gnällspikar är vad många av oss är.

  Tack för en bra blogg Alexandra!

  • Sanna

   Joakim Lundell, där har du en stark person, som totalt gick ifrån osäkerhet till styrka. Kissie dock är ännu sjukt osäker, och dubbelmoralisk, hon är helt blind till sina erfarenheter.

 • Sofia

  Himla fin bikini! 🙂

 • Camilla - 22 år, fru, shoppingtokig och bloggare!

  SÅ avundsjuk! ☀️

  Kolla gärna in min nya blogg. Har precis kommit hem från smekmånad ❤

 • Krister

  Mexico är ett skitland med massor av mord och kriminalitet.

  23.000 mord bara 2016 i landet. Bara Syrien är värre.
  Du skulle skämmas som åker till Mexico. Vem betalar?

  • Leoni

   Genom att du kommenterar så vet jag att du läser Kissies blogg – Genom att du aktivt klickar dig in på Kissies blogg så bidrar du till Kissies månadslön – Genom sin månadslön har Kissie möjlighet att resa, till bland annat Mexico. Vem betalar? Du Krister. Du betalar.

   Och med tanke på att du betalar så rekommenderar jag att läsa en blogg som du tycker om, som du blir glad och inspirerad av att läsa och där du betalar för dennes resa till tex Island eller annat valfritt land.

   I övrigt – Ja, Mexico kantas tyvärr av en stor lista kriminalitet. Men också av människor som vill dela med sig av sitt land, kultur, mat och synsätt. Även av fantastiska stränder och underbara turistresemål som många invånare lever på – Att vi reser dit är deras inkomst.

   Så nej Krister, Kissie/Alexandra ska inte skämmas för att hon besöker Mexico. Däremot njuta av sin semester och kanske även lite av ironin i att hon tjänar pengar på bittra, negativa och missunnande människor som du. Ett mynt har två sidor, flippa det ibland, det skulle göra dig gott!

   • Sanna

    Jaha, vet du vad, trots att man läser denna blogg så är man ändå skeptiskt, det hela är mänskligt. Gå och gråt någon annanstans.

    • Leoni

     Jätte oklart vad du svarade på nu, Sanna? Skeptisk mot vad och isåfall, vad känner du att du inte fick svar på? Vem gråter? Så många frågor du lämnar efter dig med din väldigt märkliga kommentar haha.

   • Krister

    http://www.dn.se/nyheter/varlden/26-doda-i-gangskjutning-i-mexiko/

    Jag läser bara fär att avslöja dubbelmoral och inte regelbundet så mitt bidrag är mikroskopiskt.
    Har själv råd att resa jorden runt till det snurrar utan en bimbos sällskap.

    • Leoni

     Dina klick betalar fortfarande, oavsett om det är 1 eller 1000 gånger.

     Tack för länken, men ingenstans motsatte jag din fakta Krister. Jag höll med om att Mexico har en hög kriminalitet, men också andra sidor.

     Så du har en tillräckligt bra ekonomi för att resa och se världens alla fantastiska platser, men du väljer istället att lägga din tid på att läsa en 20+ kvinnas livsstilsblogg för att -enligt dig- avslöja dubbelmoral? Inte bara det så väljer du att läsa en blogg som du framkallar negativa känslor för? Det känns ju JÄTTE sorgligt, tycker du inte?

     Tror nästan att du skulle behöva ta den där resan, gärna med någon som du anser vara en bimbo (trist kvinnosyn har du också, föga förvånande), du verkar behöva det mer än någon annan Krister.

     • Krister

      Det är min dotter som tittar och säger till om det finns nåt att kommentera.
      Sorgligt är det att Kissie har NOLL att säga om samhället utan bara om sig själv.

     • Leoni

      Herregud har du alltså överfört all denna negativitet på din dotter? Lärt henne att det är BRA att spendera sin tid på att kritisera andra människor och deras val? Att det är DET som gör dig till en schysst människa? Fy vad sorgligt.

  • Alexandra

   Krister, NEJ! Du menar alltså att du skäller ut alla som far till Mexico? Eller letar du bara fel för att det är Kissie? Lite missunsam kanske? Hur som, sluta lägg din energi på det.

 • Mia - Träningstokig ung mamma

  Älskar bikinin och bilderna 🙂
  Så snygg!

  nouw.com/mijaas

 • Marie

  Vi har varit i Mexico en gång för två år sedan. Playa del Carmen. Var befinner du dig? Isla del Holbox? Det ser magiskt ut…gärna fler bilder på omgivning, strand o hav 🙂 Ha en skön semester!

 • Paula Smilee

  Så himla fin !! Vill också till Mexico . 🙂

 • Catrin

  Du har världens finaste kropp.
  Lätt för dig att säga att ta sommaren med lätthet kring kropsböja.

  Annars är du en så himla go tjej jag kunnat äta upp till frukost och någon jag fungerat tillsammans med som bästis.

  Njut av semestern Darling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *