Är du redo att skaffa familj? Hur går dina tankar kring barn 😊

Svar: Nej jag är nog inte riktigt redo än.. Jag är livrädd när jag tänker på att skaffa barn 🙁 Jag är inte mentalt redo att gå igenom 9 månader som gravid, må illa, kroppen förändras osv.. Sen när det kommer till själva förlossningen är jag även där livrädd haha! Så himla rädd för smärtan 🙁 Sen om jag ska vara ärlig så är jag dessutom rädd för hur fördelningen med barnen kommer vara. När jag är gravid vill jag att min man är ”gravid med mig” – förstår ni hur jag menar när jag skriver så? Jag vill inte vara fast med barnen bara för jag är mamma, mannen ska ta hand om dom lika mycket och känna lika mycket ansvar för dom. Så jag känner ganska stor oro kring att skaffa barn ännu..

Men jag vill gärna ändra mig, och jag hoppas verkligen jag gör det.. För det finns ju en del av mig som är rädd att jag aldrig kommer att ändra mig. Men samtidigt känner jag mig mer redo nu än vad jag någonsin har gjort, för det är något med Andreas som får mig bli lite sugen på familjeliv i ett fint hus, hihi.. Men inte riktigt än bara, måste bli av med mina orokänslor först.

Tar du åt dig av hat/googlar dig själv? 🙂 

Svar: Jag googlar inte mig själv haha. Sen om jag tar åt mig av hat, nja det händer ibland, framförallt om jag har en dålig dag.

Upplever du inte det som frustrerande att vissa inte tycker att du är ett bra ansikte utåt gällande “anti-mobbning” med hänvisning till vad du gjorde som yngre? Tycker det är synd att folk inte inser att man kan förändras med tiden…

Svar: Jo det är väldigt frustrerande, folk måste inse att jag har gått vidare och är inte den personen idag längre. Men det går åt rätt håll känner jag 🙂

Snälla Kissie kan inte du visa en video hur du duschar ditt hår nu när du har löshår i! Har själv precis skaffat det och var inte exakt hur jag ska tvätta det fastän salongen har visat mig! :/ Du är bäst ❤️

Svar: Vill helst inte filma i duschen haha, men jag duschar det som vanligt. Var noggrann med att inte få in balsam i fästerna bara. Tack 🙂

Hur känns det att vara vacker / leva upp till samhällets ideal utseende mässigt. ( om du förstår hur jag menar)

Svar: Jag förstår hur du menar men jag ser och tänker inte på det så.. Och jag känner att det är en supersvår fråga att svara på. För jag gör det bästa av vad jag har, och jag ser alltid till att trivas med mig själv. Och jag gör det genom att träna och må bra.. Sen att det passar samhällets ideal är ju en annan femma.

Känner du att Andreas påverkar dig på ett sådant sätt att du inte vill/dricker alkohol längre? Eftersom att han inte dricker menar jag! <3

Svar: Nej inte på det sättet som du verkar mena. Jag vill inte dricka och festa för jag är nöjd i mitt förhållande. När jag gick ut förut var det för jag ville ha uppmärksamhet (om jag ska vara helt ärlig) och det känner jag att jag inte behöver nu på samma sätt.. Jag känner mig lugn och nöjd hemma med Andreas 🙂

Feströker du eller röker överhuvudtaget?

Svar: Nope, har aldrig gjort! Sen har jag ”smakat” någon gång som fastnat på bild men det räknar jag inte som feströka. Sen tycker jag det är rent ut sagt vidrigt med rökning, men det har jag sagt flera gånger tidigare.

Hej! Är resan delvis eller helt i samarbete med något bolag, ren spons eller privat betald? Ha det gött! 😊

Svar: Det beror på hur man ser på det, själva resan i sig är inte i samarbete med något flygbolag eller hotell så. Men saker jag har på mig är i samarbete med företag. Men då markerar jag ut det, så oroa er inte 😉 Nej men på det sättet kan man ju tycka dom flesta resorna är delvis sponsrade för det är ”semesterkläder” som ska visas upp.

Tycker du att det känns som att folk “tjuvlyssnar” på dig när du sitter ute på ett fik och pratar? 

Svar: Nej jag brukar inte tänka på det, men mina vänner brukar säga åt mig att prata lägre så folk inte hör och lyssnar hehe.. Har en tendens att vara ganska högljudd och prata om hemlisar när jag inte borde det.

Om du skulle bli en kändis för en vecka vem skulle du vilja vara då och varför? 😄❤️

Svar: Mig själv, gillar mitt liv haha! 🙂

Vad hände mellan dig och Erik?

Svar: Vi funkade inte ihop. Han var redo att skaffa barn med mig, flytta ihop och hela köret och jag var fortfarande i en komplicerad relation med C. Erik tjatade mycket på mig och jag gick dessutom igenom en tuff period och jag kände att han var inge bra för mig. Så jag valde att avsluta det.

Saknar du C? Växte ni ifrån varandra eller var det något annat som hände? Är du vän med honom?

Svar: Ja det gör jag, saknar att vara hans vän. Och det som hände var ju att vi tillslut bara var vänner, inget kärlekspar. Han ville inte synas på bloggen, gå på events osv och i slutändan så var det mitt liv. Och jag vill dela mitt liv med någon, inte bara vara ett par när det passar. Så såhär med facit i hand tog jag rätt beslut, jag behöver en bättre match men det kommer alltid finnas en stor plats för honom i mitt hjärta.

Varför reser du utan din pojkvän?

Svar: Denna gång gör jag det pga jobb, sen kunde Andreas inte följa med pga jobb. Men vi kommer resa ihop 🙂

Äter du landets mat när du reser eller håller du dig till mat som du vet att du tycker om?

Svar: Nej jag äter ALLT! Jag är inte rädd för att testa ny, spännande mat 🙂

Vad tycker du om hårdrock? 

Svar: Inget för mig hehe..

Vilken är den bästa resan du varit med om?

Svar: Det var nog när jag och C var i Mexico första gången. Vi bodde så himla fint och jag fick verkligen njuta för fulla muggar den resan.

Om du varit tvungen att flytta från Stockholm, vart hade du då flyttat?

Svar: USA tror jag.

Solar du solarium? Du ser alltid så brun och fräsch ut. Kram 

Svar: Solat en gång på dom senaste 3-4 åren haha.. Nej jag kör brun-utan-sol, kram!

kissie brun utan sol

Hej Alexandra! Jag undrar verkligen vilken redigerings app du använde när du redigerad bilden där du sitter i en gul blommig bikini på Instagram? Kram

Jag använder ”afterlight” som kostar 10 kr.

Om du fick välja om Andreas skulle ha storlek 31 på skor eller ha dubbelt så stora öron än vad han har nu… vad skulle han/du välja?!

Svar: Dubbelt så stora öron, tänk vad jobbigt att hitta skor i storlek 31 haha 🙁

Hej! Jag är lite utav en nybörjare på att gymma. Jag går på fitness 24/7 och kör då bara maskiner. Jag undrar om det är ett dåligt sätt att gymma? “Ska” man köra fria vikter för att träningen ska vara bra eller duger bara eller mest maskiner? 🙂

Svar: Dåligt sätt att gymma är om du skadar kroppen, annars tycker jag inte det finns något speciellt dåligt sätt. Men fråga en PT om du är osäker på vad du ska göra, en snegla på dom andra 😉

Tycker du att Andreas har ärliga rättvisa sätt mot dig? Verkar han som en rak kille? Är han bra mot dig?

Svar: Han är en superkille, annars hade jag inte varit tillsammans med honom (såklart) 🙂 Han vill mig alltid väl, och sen kommer vi inte alltid överens om vad som är det bästa men sålänge man har hjärtat på rätt sidan gör det ingenting. Och ni behöver inte vara oroliga, är jag inte lycklig säger jag till och jag klarar mig lika bra utan en man som med en man haha 😉 Men Andreas är superbra, alltså verkligen. Han har hjälpt mig så mycket ska ni veta. Så ni behöver inte vara oroliga ♥

Hur blir man lycklig ifall man är väldigt olycklig allmänt och avundsjuk på andra? Btw din blogg äger 💕💕

Svar: Du måste ta reda på varför du är avundsjuk på andra först och främst. Är du nöjd med dig själv verkligen? Jobba på dig, din självkänsla och skapa dig ett liv du är nöjd med. Du måste inse att vi alla är olika, bara för någon kan resa mycket tex så betyder det inte att det är dåligt att inte resa mycket. Du måste hitta en balans i livet där du inser att det inte kommer ge dig något att jämföra.

Skriv ner en lista med saker du är nöjd och glad över, spara den i telefonen någonstans och läs den lite då och då. Och såfort du kommer på dig själv känna dig avundsjuk och irriterad på någon annan, kom ihåg att det inte kommer ge dig något! Jobba på dig själv, inte på dina åsikter om andra.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *