En dag på Cancanab

Hej på er! 🙂

Då var jag tillbaka här på bloggen och förhoppningsvis kommit in i rätt rytm så det ska trilla in inlägg som vanligt.  Men herregud vad bittra kommentarer det har trillat in här på bloggen sen igår, vad händer? 🙁 Nu får ni skärpa till er tycker jag.. Det är ju sommar! Iaf här, har inte superkoll på hur vädret är hemma men jag skickar lite sol till er här ♥

Igår tog vi färjan över till en ö där det fanns helt fantastiska stränder och miljöer 🙂 Vi låg och solade, badade och snorklade. Eller ja dom andra gjorde det, det vågade jag inte haha.. Ni minns väl att jag är extremt rädd för fiskar? Det har tyvärr bara blivit värre och värre, tycker verkligen fiskar är extremt obehagliga 🙁 Så jag undviker dom jöklarna så gott som jag bara kan haha, dom andra kan få snorkla hur mycket dom vill. Jag hade det bra på stranden med min fina ananasdrink (se bild längre ner).

Förutom det sprang jag runt och tog bilder, och självklart lyckades jag ta sönder mitt fotostativ haha.. Varför händer det alltid något med mig och min kamerautrustning när jag är utomlands?! Men på vägen hem gick vi förbi en kamerabutik som lyckades lösa det, för själva skruven från stativet hade lossnat i min kamera så det var ju inte bara att köpa en ny. Om ni förstår vad jag menar? Kanske inte – men nu är det iaf löst vilket är det viktigaste 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *