Sno stilen!

Inlägget innerhåller adlinks

Klockan är här bara runt 5, hade nästan helt glömt bort tidsskillnaden  för klockan hemma är väl nästan 1 på natten? Det kommer tyvärr bli lite oregelbunden uppdatering nu dom första dagarna men sen kommer jag nog ha kommit in i flowet så kan jag tidsinställa som jag brukar göra när jag är utomlands 🙂 För det är väl skönast att få läsa inlägg under dom vanliga tiderna?

Många gillade min reseoutfit så här kommer en ”sno stilen” inlägg 🙂 Byxorna jag har på mig kommer från ZARA men dom verkar dock vara slut, det blir ofta så när jag har bloggat om ett plagg.. Så jag har hittat några varianter som liknar mina 🙂 Byxor nummer 2 liknar ju mina mest, både på färgen, ränderna och fina rosetten i midjan. Superfina är dom!

Men fortsätt ställa frågor i förra inlägget så svarar jag på dom imorgon 🙂 Hörs imorgon, puss.

Hatt – LÄNK // Topp – LÄNK // Topp 2 – LÄNK // Byxor 1 – LÄNK // Byxor 2 – LÄNK // Byxor 3 – LÄNK // Blåa klackar – LÄNK // Svarta klackar – LÄNK // 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *