Då var vi framme!

Hej på er!

Nu har jag ingen aning om vad klockan är hemma, men här är den strax innan lunch. Vi kom fram till huset kring.. Halv 1 på natten kanske, och vi vaknade ändå halv 7 på morgonen. Fanny var redan uppe vid 4 och kunde inte somna om stackaren, men vi ska ändå bara ta det lugnt idag vid poolen tänkte vi 🙂 Vi måste ju bli av med jetlaggen om vi ska orka ställa om dygnet. Men imorgon ska vi åka ut till en ö som ska visst ha en helt fantastisk strand, så det ska bli himla härligt.

Lite roligt, det är 3 tjejer som bor här i närheten och hängde vid poolen idag. Dom stod och tog bilder på varandra och dansade till mexikansk musik till deras instastory (antar jag). Jag ska verkligen inte vara den som tittar men dom höll på att dansa runt framför kameran i över en timme, haha att dom orkar! När jag fotar så fotar jag loss i max 10 min sen släpper jag kameran och försöker njuta av dagen. Kanske man inte tror va?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)
 • Rebecka Hedin

  vart är bikinin ifrån ? 😀

 • my

  Typiskt du åker långt bort och visar alltid bilder på dej själv i bikini suck och åter suck. Boring!!!

  • Kissie

   läs en annan blogg då 🙂

   • H

    men really alltså…. varför tror du att dina läsare vill se 1000 bilder av dig i bikini?? dina läsare är mestadels av det kvinnliga könet och vi vet redan hur en kvinna i bikini ser ut. dvs, ungefär som dig. vissa smalare, vissa tjockare, men de flesta av oss inga victoria secret-material. inte du heller. men troligtvis kikar det in någon ung liten pöjke här som kan få nöjet att runka till dina fejkade patter. kanske bra om du lyssnar på dina läsare ibland – utan oss är du ingenting. bara en vanlig brud i gina tricot och hm -kläder.

    • Celine

     Det där var alltså en helt sjukt onödig o otrevlig kommentar, speciellt det om Kissies läsare.
     Nu tycker jag iofs det oxå hade varit kul att se bilder på tex stället hon bor på, men hallå det är liksom hennes blogg o hon lägger väl upp vilka bilder hon vill, om du hade glömt det…
     Ett tips är att istället fråga efter andra bilder, i en trevlig ton, så kanske du får vad du vill! 😉
     Ha en trevlig kväll 😀

     • Anna

      Kan ni snälla ta och skärpa er?? Hör ni hur det ni skriver låter?? Helt sjukt! (Gäller inte dig Celine 😉 )

     • H

      Alla kommentarer är onödiga. Även din. Klickar enbart in på denna blogg för att få skratta lite åt hennes inlägg. När jag inte orkar roa mig själv alltså.
      Ha en trevlig kväll du också 23:03. Om du får vara uppe så länge för mamsen och papsen. PS. Vet att jag bara är fånig nu 🙂

 • Cajsa

  Du är så himla vacker

 • Cecilia

  Men hur söt var du inte med scarfen då? 😍 Såå gulligt! Ska direkt kopiera🙈

 • Camilla - 22 år, fru, shoppingtokig och bloggare!

  Ser helt underbart ut 😍 !

  Kolla gärna in min nya blogg!

 • Moa

  Jag antar att det är Isla Mujeres ni ska till? Den ön är UNDERBAR och egentligen i sig själv värd att spendera några nätter på. Något som ni inte får missa där är att dyka och se undervattensmuseumet som finns där (googla på det!), bland det häftigaste jag gjort 🙂 Jag personligen gillade ej Cancun så mitt tips är att hyra en bil och åk söderut till bland annat Playa del Carmen, Akumal (snorkla med fria sköldpaddor), Tulum (SÅ mycket vackrare strand än Cancun + mycket historia) och Cozumel (paradisö). Önskar er en underbar semester och drömmer mig tillbaks till mina veckor i Mexico!

 • martina

  Släng upp fler bikini bilder så ”H” så den/det kan fortsätta vara avundsjuk. Stackarn verkar inte ha något annat för sig här i livet.

  • martina

   Släng upp fler bikini bilder så “H” kan fortsätta vara avundsjuk. Stackarn verkar inte ha något annat för sig här i livet.

   • Ella

    Ja det blir jättebra. Så att alla 12-åringar som läser denna tror att det är helt normalt att lägga upp pinup-bilder på sig själv på nätet. Och att det är goals med jätte-silikonbröst och en retuscherad midja.

    Avundsjuk? På vadå? Alla med något vett i huvudet vet ju att hon inte ser ut så där i verkligheten. Lika som att 50-åriga Julia Roberts i verkligheten inte ser ut som hon gör på reklambilderna.

    Jeeez

    • Martina

     Okej så vad är ”normalt”? Är man inte normal om man har liten midja och stora tuttar? Är man inte normal om man lägger upp semester bilder där man har bikini på sig? Om man ersätter denna kropps typ med en mulligare anses det mer normalt? Jag anser att en bikini bild är fullt normal vare sig vilken kropps byggnad den bärs av. När jag skriver att H bara är avundsjuk så menar jag enbart för att personen kommer med en negativ kommentar som är grunden till avundsjuka, annars lägger man inte sådana kommentarer. Så hade Alexandra haft en större kropps byggnad och mindre bröst och någon hade lämnat samma kommentar så hade jag skrivit samma sak ”lägg ut fler för personen är avundsjuk.

     • Anna

      Inget fel med bikini bilder egentligen men visst är det mera intressant att se bilder på omgivningen när någon är iväg på en spännande resa. ”Femtioelva” bilder på olika bikini och pos’er är ganska tråkigt. Bilder som kan vara tagna var som helst i världen (eller på närmaste badhus).

 • Julia

  Wow! Du ser ut som en filmstjärna på dessa bilder! Älskar redigeringen och färgerna verkligen! Och du är såklart själv så himla vacker!

 • J

  Du är så himla vacker Alexandra. Älskar både bikinin och scarfen 🙂

 • Jenny

  Super snygg 😍 ser härligt ut!

 • Lisa

  Vart kommer scarfen från? Gullig!😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *