Update från planet

Ja då kommer det lite live uppdatering från planet 🙂 Det är ju wifi här på business men den funkar sådär.. Har väl tagit ca en timme att ladda upp dessa 2 bilder haha, men har tittat på film samtidigt så det gör inte så mycket. Har precis tittat klart på filmen Split, åh vad bra den var! Handlar om en person med 24 olika personligheter. Jag och Kissie kan känna igen oss i det 😉 Nej men den filmen rekommenderar jag ifall ni vill ha filmtips till ikväll tex.

Vi har det iaf superbra, maten är god och sängarna bekväma. Tänkte sätta igång och klippa lite videos strax, har hela 3 stycken på g som ska komma upp 🙂 Kul va? En vlogg och 2 sminkvideos. Sen blir det nog en vlogg från denna resa också, känns ju dumt att inte filma! Älskar att kombinera resa med jobb, det finns ju inget bättre än att få upptäcka världen samtidigt man får jobba med det man älskar 🙂 Lucky me!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *