Mot Mexico!

Hej på er!

Nu sitter vi på Arlanda och väntar på att få gå ombord. Jag hann givetvis inte uppdatera er innan jag stack iväg för jag orkade inte packa igår, tog ju tag i det imorse. Men jag tror jag fick med det viktigaste och resten kan man ju alltid köpa på plats. Det löser sig!  Vi har hunnit hänga lite i loungen, jag fick i mig ett glas bubbel och Fanny nöjde sig med alkoholfritt. Hon tycker nämligen att det är löjligt att starta semestern med alkohol, du vet typiska svennebanan-familjer som startar sin charterresa till Grekland med en den obligatoriska bilden på morgonölen vid o’learys. Det kan jag iof hålla med om, men o andra sida har vi fri tillgång till baren hela vägen fram till Cancun. Något ska jag lyckas få i henne! 😉

Såhär reser jag iaf, både toppen och byxorna kommer från ZARA (älskar den butiken, märks det haha?), hatten köpte jag på zalando (adlink) och skorna är från scorette.. Om jag inte minns fel, kanske har skrivit en annan butik tidigare haha men då får ni utgå från att den första butiken jag skrev var korrekt. Smycken (som inte syns så tydligt på bilden) kommer från lily and rose, närmare bilder på dom kan ni få senare.

Men vet ni vad, nu får vi gå på flyget. KUL! Hörs senare 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *