Smått och gott..

Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er!

Hann inte blogga mer igår men hade ju middag på kvällen med vänner. Vi fick till Farang och testade deras avsmakningsmeny. Maten var god, men det var nog inte den bästa avsmakningsmeny jag har testat. Men mätt och belåtna vart vi alla 😉 Det är ju det viktigaste.

Jag handlade lite nytt inför resan förresten, inget speciellt utan lite nytt smått och gott. En ny hatt, en ny bikini, 2 sjalar från Guess, dessa vackra guldiga örhängen med riktig vintagefeeling över sig (länk). Älskar dom! Tänkte matcha dom med mina nya solisar från Prada (länk) och en sjal runt håret. Sen köpte jag även ett ”storpack” med små örhängen i olika former och färger (länk), tyckte dom var söta 🙂

Nu ska jag åka och fixa fransarna och sedan åka förbi mig och hämta mer sommarplagg som jag ska packa med. Imorgonbitti åker vi ju 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *