Make up mania

Hej på er! Hur mår vi? Vi mår bra och vi har spenderat morgonen och förmiddagen med att sminka oss och filma det 😉 Väldigt kul och det är en perfekt sysselsättning för denna dam. Hon är dessutom superduktig framför kameran nu, hon vet exakt vad som gäller när jag tappar fokus med linsen, börjar filma igen (för då tar hon om sista repliken) osv 🙂 Jag blir riktigt imponerad! Och detta är perfekt för mig som ska flyga sen i 13 timmar, då har jag ju gott om tid på mig att klippa ihop dom.

Nu är vi påväg till Exploria som ska som vara Europas största nöjesfält? Rätta mig om jag har fel men det ska iaf vara gigantiskt haha. Så det blir lek fram tills klockan 4 då ska vi lämna av henne hemma igen. Då ska vi åka iväg direkt och gymma och sen ikväll är det middag med Issa och hennes kärlek David. Kommer bli myspys! Men det blir nog en tidig kväll för mig, behöver ta hand om en del imorgon innan jag åker iväg.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *