En dag på exploria

Gud är helt slut nu… Har varit med syster på Exploria idag, och vi (hon) hade superkul 🙂 Fanns ju verkligen hur mycket som helst för kidsen att göra, hade jag varit i hennes ålder hade jag varit överlycklig över att få vara där! Tror inte det fanns liknande ställen när jag var liten, inte i den här sizen iaf.. Sen minns jag iof inte så jättemycket från den tiden, delvis för det var extremt länge sen nu (hehe) men också pga minnesluckor som jag lider av.. Mamma kanske läser detta nu och tänker ”hon har visst fått gå på såna ställen, otacksamma unge!” haha 😉

Men aja, kul hade hon och hon var helt slut sen haha. Men det är ju så det ska vara 😉 Sen innan vi gick kom personalen fram med både choklad och en stor gosenalle till henne, hur glad tror ni inte hon blev på en skala? Jo hon blev superglad och kände sig väldigt speciell. Vilket hon är min fina lillasyster ♥ Tyckte det var himla fint av dom på exploria, och vi kommer ju definitivt komma tillbaka 🙂 Lär bli nästa gång jag är barnvakt skulle jag gissa.

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen, för vi lyckades ta oss till gymmet efter att vi släppt av henne. Sen ska vi direkt iväg på middag, blir mysigt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *