#tbt

Råkade igår hamna på bilder från besöket i Ronneby Brunn, gud vilken härlig och rolig helg jag hade då ihop med Janne 🙂 Dock var detta under perioden då jag inte mådde tiptopp, men en spahelg gjorde det faktiskt bättre för stunden. Sen direkt efter detta besök åkte jag ju direkt till Dubai. Att åka iväg var exakt det jag behövde. Inte en klängig bf som jag hade då på tiden. Herregud så stressad jag var över det, jag borde ha insett att jag skulle lägga ALL fokus på mig själv och inte hoppa in i något nytt. Relationen man har till sig själv är viktigast och ska komma i första hand. Men man lär och man lär 🙂

Men iaf, spa var precis det jag behövde. Jag och Janne njöt av massage, massvis med bubbel, middagar och skitsnack haha 🙂 Man behöver inte resa utomlands för att få ordentligt med avkoppling, att ta in på spa i samma stad eller en stad som ligger i närheten räcker ju gott och väl.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *