Fitness Meals

Såhär såg dagens nyttiga måltid ut framför tvn. Vi har börjat att beställa hem mat från fitnessmeals, har ni hört om det tidigare? Det är färdiga matlådor som är nyttiga och goda. På sidan ser man innehållet och min rätt tex idag innehöll endast 330 kcal. Men jag blev väldigt mätt och det var gott. Det är ju faktiskt det viktigaste, att det smakar bra 🙂 Min favoritlåda från dom so far är Flygande Jacob, så himla god och jag älskar såsen!

Så nu är vi mätta och belåtna, även lillen som verkade gilla maten väldigt mycket 🙂 Tänkte lägga henne strax och sedan ta en promenad eller något. Känner mig splittrad.. Även om jag mår mycket bättre nu så är det fortfarande saker som har hänt nyligen och jag känner mig lite allmänt splittrad just nu. Men förhoppningvis känns det bättre efter en liten promis.

Ps. Är ni sugna på att testa fitness meals kan ni använda koden kissie20 🙂 Den ger er 20 % rabatt!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (40)
 • Nathalie

  Åh vad gott det ser ut 😍

 • 👑

  Va??? ”Fitness meals”..? Löjligt lite kalorier för att vara en middag. Nu är du nära barnmat på burk igen… 🙄

  • Andreas Hellmers

   Om man läser på lite innan man väljer att uttala sig på ett sådant sätt skulle världen bli en bättre plats. 330 kcal är det minsta om man söker det, medan Alexandras favorit ”Flygande Jacob” innehåller 790 kcal. Smaklig måltid! Kram

   • 👑

    Och om man läser det jag skrev så var det just maten med ca 300 kcal jag syftade på…

   • Tina

    Andreas – Lev som du lär, läs innan du uttalar dig så blir världen en bättre plats. Blir bara löjligt när du flikar in lite här och där på bloggen.
    Kommentaren var baserad på det som Alexandra skrev i inlägget, dvs om 330kcal. Är det konstigt då att någon som läst, skriver om just det?

    Detta med barnmat lär väl inte vara någon nyhet för dig heller som gillar att ”läsa på”. Du har nog googlat fram ett och annat om Alexandra när du till och med sitter på din fritid och läser hennes kommentarer.

    Så vad menar du med ”ett sådant sätt”?
    Att uppmärksamma någon till eller påminna någon om en kanske mindre hälsosam period i livet? Även om hon kanske inte på riktigt åt barnmat, vill mig minnas att det snarare handlade om att provocera MEN det faktum att någon typ av svält fanns med i bilden gär inte förneka.

    • Andreas Hellmers

     Gamla meriter är det många som tycker att rida på för att hylla, eller anspela till för att fylla ett negativt syfte. Jag kan det mesta om barnmarsperioden, men det är historik så det är dammtussar i hörnen. Hoppas att fler än Alexandra – och jag – utvecklats och förändrats senaste åren! 😊

     Sen är det inte alltid vad man säger, utan hur man säger/formulerar det. Om ni läser första kommentaren så är det tydligt formulerat med negativ anspelning. Så gör vi alla omedvetet ibland men Om man inte ens vågar vara sitt eget namn bakom en kommentar är det Oftast just för att avsikten inte var menat konstruktiv. Det är ng

     • Andreas Hellmers

      Det är något som hela Alexandras bransch utsätts för, och det kommer aldrig någonsin vara okej.

      Jag har fördelen att se det mestadels utifrån även om jag lever mitt liv med en Influencer. Det sunda förnuftet är att man måste inte tycka om människor, men det kommer aldrig ge en rätten att vara oförskämd eller kränka någon annan. Vare sig på nätet eller i verkliga livet.

      Make more Love helt enkelt!
      Om alla hjälps åt blir det lite enklare 🕺🏼

     • 👑

      Ja, det var en s k ”negativ anspelning”, Andreas. Just för att jag tycker det är negativt att influera människor (ofta unga kvinnor/flickor) på denna blogg att man blir ”mätt” på 300 kcal… – Om det gör mig till ett neggo så varsego!

      För övrigt så tjänar bloggare, det som tydligen börjat kallas för influensers, rätt ok med pengar så jag känner mig inte så skurkaktig över att ifrågasätta EN middag. Och nej; jag har ingen anledning att ha med namn.

     • Andreas Hellmers

      För kännedom så blir även jag blir mätt på de 330 kcal, och jag är ett sjujäkla matvrak, utan att överdriva. Däremot så är jag inte mätt lika länge som om jag skulle äta någon annan rätt med fler kalorier. Såklart. Men jag gillar att följa ordspråket ”Frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattig riddare”. Fast som du ser på mig så håller jag inte alltid det heller 🙂 Läser du inlägget igen ser du säkert att Alexandra förvånas över att hon blir mätt av rätten med 330 kcal, men frontar även att Flygande Jacob är favoriträtten, som då innehåller 790 kcal.

      Nu är Fitnessmeals ett varumärke som riktat in sig mot människor som gärna vill äta nyttigt, och har svårt att få koll på matematiken i form av kalorier, har dåligt med tid, och gärna vill få det underlättat för sig. Att vi båda fascinerats av att det är så otroligt gott trots den relativt låga mängden kalorier är bara ett faktum och inget som någon får betalt för att säga. Sen har ingen sagt att vi äter 330 kcal varje middag, och om du följt bloggen längre än ett par dagar så tror jag du kan räkna ut det själv. Sen lite fun fact, kanske lite överraskande, men över 80% av Alexandras läsare är mellan 18-30 år.

      Alla influencers är företagare som tjänar mer eller mindre på sin verksamhet. Det är deras vardag, på samma sätt som ditt jobb är din vardag och ditt levebröd. Ingen av dem har något att skämmas över för att de tjänar pengar på sina val av arbete. De har alla gått en lång och trubbig väg för att kunna tjäna en enda krona, precis som oerhört många andra företagare.

      Med andra ord så kommer en annan människas inkomstnivå, aldrig någonsin, ge dig rätten att uttrycka dig på ett negativt eller förlöjligande sätt. Vare sig till Alexandra eller någon annan influencer, oavsett hur mycket du försöker rättfärdiga det. Hoppas du inte ältar lika mycket i dina egna misstag genom livet, som de du tog upp om Alexandra här (vilket var 2011).

      Oavsett vilket och från hjärtat hoppas jag verkligen att du får en härlig helg, och att du får exakt så många kalorier i din middag som Du önskar! Vi ska få sinnessjukt många, för nu är det dags för parmiddag!

     • Tina

      Det är svårt att ta dig seriöst, Andreas.
      Du säger att det handlar om hur man formulerar sig. Ändå tycker jag mig kunna läsa en otrevlig och sarkastisk ton i det som du skrev längre upp i kommentaren. Du säger emot dig själv när du gör på det sättet, du är inte ett dugg bättre själv. Det var just Det som gjorde mig irriterad. Ditt otrevliga sätt att svara på och tro sig vara bättre själv.
      Tyckte inte det var rätt och därför gav jag mig in i diskussionen.

      Du kommer inte göra världen till en bättre plats genom att bekämpa eld med eld.
      Du kommer absolut inte göra världen bättre genom att hylla de människor som skriver fula ord, som längre ner bland kommentarerna.
      Hur tänker du? Är det ärligt vad du kallar nätkärlek?
      Hos mig kommer åtminstone inte ditt hittepå gå hem.
      När du väljer att bete dig bra själv. Den dagen kommer jag att respektera dig.

      Du får ursäkta mig om jag trampade dig på tårna tidigare, förlåt.

  • L*

   Det viktigaste kanske dock är hur mycket man äter under en hel dag, inte bara under en av måltiderna

   • Lina

    Ja så tänkte jag också. Man äter ju inte bara en måltid på en hel dag. Om man äter tex frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och typ kanske lite frukt på kvällen så är man ju uppe i dom kalorierna man ska få i sig. Äta ofta men mindre är ju alltid det bästa :).

 • Diana

  åh vad gott det såg ut !
  De hade inte mycket som var lax utan mest röttkött och kycklingfilé men det ser i alla fall gott ut

  • Andreas Hellmers

   Även om det är ett sponsrat inlägg så kan jag med ärlighet säga att det är de godaste matlådorna i mannaminne. Är smakrika som sjutton och smakar verkligen nylagade. Det är liksom hästlängder till alla andra jag testat. Kan ju tycka att de borde sträcka sig till betydligt fler än Fitnessmänniskor, för är verkligen för stora som små 🙂

   • Anni

    Andreas, varför inte skaffa en egen blogg istället för att hänga här och svara på kommentarer som är till Alexandra och inte dig?

   • Cissi

    Andreas, det är ju ett sponsrat inlägg dvs ni får betalt för att prata om produkten?

    • Andreas Hellmers

     Cissi,
     Vad man får betalt för är att göra reklam för produkten. Det ingen får extra betalt för är att säga sin ärliga åsikt, som i det här fallet. Jag får förvisso ingenting betalt eftersom det inte är min verksamhet, men du förstår vad jag menar 😊

     • Lottta

      Fast om den ärliga åsikten skulle vara negativ blir nog inte kunden som köpt reklam inlägget särskilt glad.
      ”Vi har provat matlådor från Fitness Meal. Jättenyttiga och dom har koll på alla kalorier men det smakade tyvärr inte särskilt bra…”. Ni har gjort reklam för produkten med en (helt gratis) ärlig åsikt – tror dock aldrig att det skulle hända 🙊

     • Andreas Hellmers

      Haha, vad härligt du är Lotta! 🙂
      Håller helt med dig, men precis som du insinuerar skulle ingen marknadsföringskanal i världen formulera sig i en negativ ton även om man nu inte gillade den produkt eller tjänst som man gör reklam för. Då är det såklart en neutral ton som gäller.

      Nu råkade det, enligt oss båda (och lillasyster), vara superdupergott, och då är det ju tusen gånger lättare för Alexandra att vara 100% ärlig och formulera sig därefter. Vi är ju människor vi med, och tror du håller med mig om att det alltid är kul att rekommendera produkter, tjänster, platser osv som man gillar för att andra ska få samma upplevelse. 🙂

      Däremot får ingen en krona extra för det. Sen att vissa människor försöker hitta fel i varje moment hos influencers, det är upp till dem, så länge de håller en trevlig och rumsren ton – vilket vi bara i det här inlägget vet att vissa inte kan leva upp till.

      I all enkelhet, som marknadsföringskanal får man betalt för att utföra själva reklamen (sprida informationen om produkten/tjänsten i stort). Allt utöver det gör man för att man tycker eller känner något. Yttrandefriheten är fantastisk! 🙂

   • my

    Jag tycker inte det ser gott ut. Sen tycker jag du tar i för mycket om någon är av annan åsikt. Det gäller väll inte liv eller död utan folk är olika. Men jag hoppas maten var god!

 • Luna

  Lillen? Hon är väl en tjej, låter konstigtvatt kalla henne lillen då eller lillesyrran som du ibland skriver..

 • mia

  Åh tråkigt att det inte finns häruppe i Norrbotten..

 • Aya

  Kan du göra ett inlägg där du skriver lite om dina ansiktsbehandlingar som du brukar göra, vilka brukar du göra och varför gör du just dom?

 • Jf

  Faktum är att det endast finns två kön, det finns pojkar och det finns flickor.
  Oavsett om man vill förneka det eller kalla det något annat så är faktum att vi endast kan födas som pojke eller flicka.
  Hermafrodit är även det pojke och flicka.
  Att man sen känner sig som något annat än dessa två är något helt annat.

 • Suck

  Vad är det för jävla fel på vissa människor som skriver här? Börjar bli riktigt jävla irriterad över att läsa all skit vissa spyr av sig här. Snäll HÅLL KÄFTEN. Gillar du inte bloggen SLUTA LÄS. Varför läsa en blogg för man ogillar nån, är ni efterblivna eller? Men visst gå på gamla meriter som barnmatssnacket när inga nyheter är dåliga längre när det gäller Alexandra. Detta är riktig jävla mobbning, man har rätt till sin åsikt (även Andreas så håll käften om att kommentera att han inte borde kommentera), men det är inte okej att sitta och skriva skit om andra på det sätt som vissa gör här. Har ni inte fått ligga på länge? Ta en grogg och hitta ett ragg över natten så kanske ni blir lite trevliga i fortsättningen. Tycker även att Alexandra och Andreas är jävligt trevliga och proffessionella i sitt bemötande till vissa rövhål här, därför säger JAG det som alla vi lyckliga människor med något bakom pannbenet vill säga – HÅLL KÄFTEN. Varken andra läsare, Alexandra eller någon annan vill höra på ert negativa jävla snack. Jag har läst bloggen i flera år och fattar inte vad det är för retarderade offer som sitter och kräker av sig här. Jävligt tydligt att det handlar om avunsjuka och låg självkänsla. Så snälla håll käften om ni inte ska göra annat än leta fel och skriva saker som hänt för 100 år sedan, precis som om ni själva aldrig tabbat er när ni var i tonåren. För det är tonårstabbar framförallt som dras upp och det är liksom varken coolt eller girlpower att sitta och hålla på så där.

  Snälla Alexandra ge inte de här jävla rövhålen utrymme mer, jag hade raderat alla sådana kommentarer för de ska varken få höras eller något jävla svar på tal när de är efterblivna.

  GUUUUD JAG ORKAR INTE meeed nättroll, är man misslyckad så skaffa för fan ett liv istället för att sitta här och gnälla, det ska jag själv göra nu, dax att dra till andra sidan Sverige och supa, skål!!!

  PS! Andreas fortsätt ta plats, skit i de små jävla parasiterna som dagligen har åsikter om vad som ska skrivas och göras på bloggen, samt vem som kommentera. Alltså jag får rycket…!

  • Andreas Hellmers

   Fredagens härligaste skratt. 😂 Så där känner vi nog alla ibland.

   Vi försöker mest tänka på att alla ser på saker olika, och många har en väldigt förlegad syn på Alexandra utan att ta i beaktning vem hon är idag – och dessutom inte kan veta alla hennes värderingar i nutid.

   Däremot har jag genom hela livet varit noga med hur man behandlar andra människor. Det som intresserar mig men jag aldrig kommer acceptera är hur vissa människor ger sig själva rätten att utrycka kränkningar, hat och negativa åsikter som sprinklers för att människor är ”offentliga”. Det är och kommer aldrig bli en gråzon.

   Så tack för att du hjälper till i nätkärleken!

  • Sandra

   Din kommentar visar att du inte är bättre själv. Riktigt otrevlig och onödig kommentar.

   Kommentarerna på detta inlägg har varit konstruktiva. Är det inte bra eller åtminstone förståeligt att folk ifrågasätter mat och produkter som bloggare blivit sponsrade för att marknadsföra? Det ligger inget ohyfs i det. Men kommentarer som dina tolkar jag att de enda som ska kommentera är de som bara har positiva saker att säga. Vilket tråkigt klimat säger jag då. Gällande kommentarer om Andreas är väl även det en konstruktiv kommentar? Givetvis är det så att man kan sluta läsa bloggen om man inte gillar Andreas närvaro. Men om man trots allt gillar bloggen i övrigt kanske man vill ge lite konstruktiv kritik innan man slutar läsa en blogg man kanske läst i flera år.

   Givetvis är personliga påhopp m.m. aldrig okej. Men kom inte och klaga på de som bara ger konstruktiv kritik.

   • Suck

    Sandra. Du missade nog min poäng i hela mitt inlägg. Jo jag är bättre själv eftersom jag inte näthatar. Däremot har jag rätt att tycka att folk som skriver skit dag ut och dag in är retarderade offer som borde få sig ett liv eller supa och leva livet lite mer. Fattar inte ens hur vissa orkar ta sig själv på för stort allvar och leta fel fel fel, det är så oerhört tröttsamt att läsa. Min poäng var, för att förtydliga gör dig Sandra, att detta sket dagligen, då jag, som jag skrev i inlägget, läst bloggen i flera år, och både jag och mina polare är så förbannat trötta på att läsa om nolifers som trycker ner andra. Att sedan inte ha rätt till sin åsikt eller att man bara ska skriva positiva saker har jag aldrig påstått. Lite det här jag menar, folk läser av fel signaler i Alexandras blogg, istället för att fatta poängen och humorn. Dessutom är det tydligt att mitt inlägg är skrivet med glimten i ögat även om jag verkligen tycker att vissa som skriver här borde hålla käften. Men tydligast är ju att jag inte syftade på enbart kommentarerna i detta inlägg utan överlag. Guuud, skulle ge er en kurs i svenska och kommunikation om jag pallat. Allt handlar om respekt och den saknar jävligt många som skriver på Alexandras blogg när de tror sig ha rätten att kommentera exakt allt från utseende till andra personangrepp. Så om du ska anklaga mig för att inte vara mycket bättre själv så är du helt fel ute. Fattar du inte över text kan vi gärna styra upp ett möte någonstans i Sverige så kan jag förklara mer ingående.

    • Jessica

     Du skriver att det handlar om respekt men hur respektfull är DU när du säger alla dessa ord som retarderade offer, jävla parasiter osv osv. Det går att sprida nätkärlek på ett bra sätt och detta tycker jag inte att du lyckades med. Du adderar ju bara till näthat när du använder så otroligt starka, kränkande och tråkiga ord.

     • Suck

      Nix inte näthat när det inte är personligt mot en särskild indivit/grupp. Och om du menar att det är näthat att skriva att folk som beter sig illa är retarderade offer, så kanske du ska tänka på vem du försvarar.

   • Andreas Hellmers

    Konstruktiv kritik är fantastiskt, och alla har rätt till sin åsikt. Precis som tidigare nämnt handlar det inte alltid om Vad du säger, utan hur du säger det.

    En av de största delarna i mitt arbetsliv där jag ska utveckla företag och människor är just konstruktiv kritik. Men det fyller inte sitt syfte om man väljer att formulera sig med avsikt att förlöjliga Alexandra, vilket den första kommentaren var, och det hoppas jag du själv kan utläsa med. Näthat kommer i olika nivåer och former.

    Det kommer alltid vara två läger gällande mig, och det ska det vara, men så länge Alexandra vill att jag ska vara med så kommer så att vara fallet. Ett förhållande i min värld är att vara ett team där man hjälper varandra på så många plan man kan. När nu Alexandra tycker det både är skönt och underlättande i hennes arbetsliv att jag engagerar mig så är det 110% självklarhet att jag ställer upp.

    Precis som alla andra företag kollar man på nyckeltal och allt i sin helhet, dvs hur många som besöker, kollar, gillar osv. Där går allt bara uppåt så vi får väl hoppas att det är fler som gillar vad Alexandra och vi gör – än de som inte gör det. 😊

    Kram på er!

  • my

   Skriva håll käften till någon du gjorde är helt obildat. Man kan skriva i god ton skärpning!!!

 • Jenny

  Bästa affärsiden! Kommer lätt beställa när jag flyttar tillbaka till sthlm snart 😍 tack för tipset! Inga ursäkter 💪

 • Diana S

  Blir förvånad (fast ändå inte) över kommentarerna här.
  Varför tror folk att de har någon rätt att tycka någonting om att Andreas kommenterar ”på sin fritid”?? Det är väl precis det man gör när man älskar någon som får ta emot så mycket hat för att hon gör sitt jobb? Det handlar om support och att han vill att hon ska må bra!

  Jag hoppas och tror att ni inte tar åt er av folks kritik när det gäller eran relation och hur ni gör med bloggen/kommentarer.
  Kärlek!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *