En dag på Tom Tits

Tack för alla tips om vad man kan hitta på, vi valde att köra på Tom Tits (som Rebecca tipsade om bland annat, tack!) och vi spenderade hela dagen där. Fanns ju ju hur mycket som helst att göra där. Det var allt från mörka laboranter, astronautskola, spel där man förflyttade en boll med hjälp av tankens kraft mm. Det tog lixom aldrig slut med grejer att göra! Så nu ligger både jag och lilltjejen helt slut 🙂 Men det är ju så det ska vara.

Nu är planen att vi ska lägga oss ute på balkongen och sola, äta lite frukt och bara mysa. Jag orkar absolut inte göra något annat just nu haha. Och det är ju så skönt nu att vi har kvällssolen på balkongen! Sen blir det att bädda ordning i gästrummet och där blir det kuddkrig innan sovdags 😉 Känns väl ändå som en helt ok dag för en 8 åring under sommaren. Imorgon blir det nog att bada.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *