God morgon!

Fick finbesök nu på morgonen av lillpluttan 🙂 Ska ju vara barnvakt i 2 dagar åt henne. Det första jag fick se är en sån fidget spinner, en pryl som jag verkligen fattar ingenting om. Hur kan detta ha blivit en sån stor trend? Vad är det man gör med den egentligen, förutom att snurra på den? Varför vill man snurra på den? Är det känslan, ljudet? Så många frågor.. Vi köpte en förra veckan bara för att se vad snackat är om, men nä.. Känner ingenting för den prylen.

Aja, vi ska iaf hitta på något kul idag. Vad det är vet jag inte än.. Har ni några förslag? Tänkte ju att vi skulle ut och bada men vädret tillåter det inte. Så kanske något museum? Tänkte ifall jag har några mammor som läser bloggen som kanske har barn i 8 årsåldern 😉 Alla tips uppskattas. Annars tänkte jag om jag ska passa på att utnyttja henne för en sminkvideo haha, men det känns inte så PK att toksminka en 8-åring kanske?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (23)
 • Mia

  Junibacken! Hon har säkert varit där mycket iofs, men det är ju så mysigt! Å Astrid är ju ändå Astrid… En vinnare! 😉

 • Cecilia

  Den där grejen ska nog hanteras med försiktighet. Var en pojke som använt den och den sprängdes i hans ansikte! 😯 Hua

  • Kattis

   Tänker mig att Alexandras lillasyster inte kommer använda en kompressor för att få den att snurra snabbare. Det var ju det han gjorde, han vars fidget spinner sprängdes.

  • MaryCaroline

   Det var ju pappan som använde tryckluft på spinnern, väldigt smart…

  • Mennej

   Nja de var en man (äldre person) som typ överanvände den med flit, inte en pojke. Och de var mannens finger som fick skador. Han skulle testa den grejen och då gick de som de gick. Man får ju se upp hur man leker med leksaker av alla de slag. Även en fotboll kan ge skador..tex. Och lösa delar är de inte på de viset man ger inte en sån leksak till tex barn under 5 år ändå. De har ingen nytta av de…

 • Johanna

  Du kanske redan har gjort detta, men låt lillsyrran sminka dig! Och låt henne ösa på. 🙂 less is more, nooooot!

 • Pernilla

  Skansen, Junibacken, Bio, TomTits (varmt rekommenderar för 8-årig, Södertälje), 4H gård, LekLand: Perfekt för att få trötta barn

 • Amanda

  Tycker naturhistoriska museet är något som verkligen är kul, oavsett ålder! 😀

 • A1

  Nä gör inte det. Hon är och ska va ett barn.
  Det naturliga är det finaste, kram

 • Diana

  Alltså ärligt, jag undrar detsamma, vad är grejen med den där spinner men mina barn älskar de. 😀
  Ja du med barn, en park, det är väl det roligaste för de, att leka i en park, få springa fritt, röra sig och hoppa omkring. 😀
  Ha det så kul idag.

 • Linda

  Hepp, här har du en 3-barns mamma som läser din blogg:)! Är helt säker på att du skulle ta idolpriset hos din söta syster om du tog henne till leklandet Exploria Center-där finns allt! Även
  lätt att ta sig dit med bil. Kram och ha en härlig sommar☀️

 • Alexandra

  Hejsan.
  Snörrgrejen är från början gjord för barn med adhd, koncentrationsvårigheter m.m. Dock är det nog nyhetensbehag och alla vill ha det, för vissa utan diagnos är det nog gött att bara få pilla med något. Dock har detta gett problem i vissa skolor då alla elever ska sitt med dem. Men nu är det ju sommarlov.

 • Jessica

  Låt lillasyster sminka dig? Alternativt om ni sminkar varandra och har en diskussion om självkänsla, att tycka om sig själv, ideal och hur smink inte är detsamma som skönhet. Det behöver rimligtvis inte vara fel att blanda in smink tidigt men allt handlar om hur det görs och hur man väljer att tala om det. Plus att jag tror att Andreas kan tillföra en del humor i situationen 😉

  Jag tror att det kan bli bra oavsett om det är PK eller inte. Det kommer alltid finnas folk som tycker och tänker annorlunda.

  Kram!

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Tänker att fidget spinners fungerar lite som en stressboll. Har barn i släkten med aspergers som jag tänker har stor nytta av att använda dom som koncentrationspryl 🙂 Men annars så förstår jag inte riktigt grejen 🙂

 • Hanna

  Har en dotter som är 8 ♥️ Dumma Mig 3 hade biopremiär igår, det hade min Ylva älskat! Ut och äta lyxigt och allt man gör ihop är super nästan vad det än är… äventyrsbad är alltid en hit… ha nu riktigt mysiga dagar! (Fattar heller inte grejen med spinners)

  Sen vad som är PK eller inte, Skit i det…

 • Sandra

  Pallar ni så kan ni ju åka till Kolmården. Massor av karuseller och gulliga djur i stora områden 🙂
  Delfinerna kan man ju skippa om man inte tycker det känns bra.

 • Clara

  Det är en typ av fidget toy som från början var tänkt att hjälpa personer med t.ex. autism eller adhd så att det ska vara lättare att koncentrera sig. Jag själv fokuserar bättre om jag har något att pilla med och av den anledningen har jag en fidget spinner. Sedan varför det har exploderat och blivit någon slags trend har jag ingen aning om. Jag förstår inte det roliga med en sak som för mig inte är något annat än ett hjälpmedel. Jag har ju inte direkt valt att ha adhd.

  • Madde

   Fidget spinner har funnits i många år men företaget som uppfann det hade patent på den. Iår gick patentet ur och massor av andra företag har producerat produkten. Därför finns det helt plötsligt överallt!

 • Nicole

  Det skulle vara kul att låta henne sminka dig för en video, är också lite emot att sminka barn men hon dig kan bli kul! (:

 • MYLO

  Undrar jag med…;)

  Att läsa om feminism och andra tankar. En nittonårings vardag blandat med ångest och lycka. Kika supergärna in på min blogg för liknande inlägg.

  http://www.nouw.com/mylo
  http://www.nouw.com/mylo

 • MaryCaroline

  Alla ungar har ju en sån där 🙂 Som andra redan skrivit var den från början tänkt för de med koncentrationssvårigheter, den ska öka koncentrationen och minska stressen. Barnen snurrar med dem överallt, hemma, i klassrummet och på skolgården. Ibland tävlas det för att se vem som snurrar längst 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *