The shirt dress..

Hej på er. Befinner mig just nu i Globen och inväntar dagens andra möte. Första mötet blev avklarat väldigt fort så har haft lite tid över och då har jag passat på att shoppa lite inför resan. Blev lite smycken som jag kan ha på stranden, en bikini som jag tyckte var himla söt (från H&M faktiskt) och annat smått och gott 🙂 Något jag däremot fortfarande är på jakt efter är en snygg skoort-klänning, gärna en som liknar dessa. Helst den på bild nummer 2, så himla fin! Vet ni vart man kan hitta en sån?

Jag har verkligen börjat gilla den här stilen, speciellt nu under sommaren. Enkelt, minimalistiskt och snyggt. Ett fint, tunt guldigt halsband till, en snygg hatt och sen är man klar! 😉 En bränna till hade ju också varit riktigt snyggt men det kan man ju fejka sig fram till.

Nej nu börjar mötet snart, ska dricka upp min latte här som jag har köpt här inne på Espresso house. Man måste ju köpa något om man ska låna deras wifi känner jag..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *