”Alltså du kan inte ha någon hud kvar efter alla behandlingar!”

Nej jag har ingen hud kvar i ansiktet, det är ju tydligt.. Nej men det är så genomskinligt hur lite koll människor har och bara antar att alla behandlingar är nålar, fillers och andra konstigheter. Jag går på många ansiktsbehandlingar för att huden ska må bra. Jag ger huden massvis med fukt, vitaminer och rengör den på djupen. Hur kan det vara något dåligt? Det snackas väldigt mycket hit och dit att det ska vara naturligt och man ska ”låta huden vara”, men jag tror inte det handlar om det.. Tror verkligen att det handlar om folk som är lata och har massa fördommar. För tror ni inte huden mår bättre av att bli ordentligt rengjord av bra produkter, än att tvätta den med tvål som innehåller massa väldigt onaturliga medel som både torkar ut huden och förstör den? Jo.. Men det orkar man inte kolla upp 🙂

”Kan du ens röra ansiktet efter en sån behandling?”

Här är det också tydligt att det är okunskap och.. Bitterhet låter det nästan som? För som sagt, behandlingar behöver inte betyda botox och stela ansikten. Fukt och näring till huden är endast positivt, det är dessutom det vi ska fylla på med ju äldre vi blir. Återfuktning är det bästa sättet att hålla huden frisk och glad. Är huden återfuktad får vi mindre linjer, mindre finnar och annat som kan komma pga torrhet.

kissie spa

Posted in: PICTURES
Kommentarer (46)
 • Kee

  Well… Tycker bara att du verkar göra ansiktsbehandlingar stup i ett. Och 20.000 kr i månaden enbart på ”skönhet”. Det är i mina ögon inte riktigt klokt.

 • Kee

  Bättre då att dra ner på alkoholen och undvika solen. Ett tips

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Så jäkla vacker! Din hud är amazing 🙂

 • josefine

  Definitivt bitterhet av att inte ha möjligheten. Alla ansiktsbehandlingar är ju inte fillers och botox som du säger
  Hade lätt gått på lyxiga ansiktsbehandlingar och massage 1 gång i månaden för att boosta huden om jag hade råd. Det kan du lotta ut 😉
  Mycket kan man göra själv för att boosta huden genom att äta rätt, ha bättre prdukter med mindre skit i sig och dricka mindre osv. ,Men bara avslappningen och lyxen i att gå och få en behandling e ju värt mycket.

  • Kissie

   absolut att äta rätt, motionera osv är superviktigt för en fin hud och det funkar med. men att tro att ansiktet ramlar av för jag går på fuktgivande behandlingar tycker jag är nästintill korkat hehe

  • Linda

   Jag var på min första ansiktbehandling nånsin i förrgår. Det var helt underbart! Ansiktsmassage och produkter o mask av det lite dyrare hållet. Det unnade jag mig.
   Dricka mycket vatten – fick jag som en läxa, det gör att huden mår bra också 🙂

 • Kee

  Nej, det handlar inte om bitterhet lilla du. Jag vårdar också huden men på naturliga sätt.Och inte för ofta. Och skulle aldrig utsätta mig för Botox , fillers eller annan skit.

  • Polly

   Samma här och har strålande hy 😁

   • Erin

    Polly du har säkert värre hud än ett torkad cement mark.

    • Polly

     Men oj, vadan denna aggression? Avis för att man inte behöver lägga 20k per månad och 2 kg smink varje dag för att se bra ut. Det är helt ok, jag bjuder på det 😁

     • Linnea

      Polly varför så avundsjuk av Kissie? personer som ni förstår aldrig på, antingen du är psykisk sjuk eller har verkligen dålig självförtroende.

     • Polly

      @ Linnea
      Lilla vän. Tänk att vi alla är olika. Har aldrig uttryckt att jag är avundsjuk. Jag är supernöjd med mig själv. Är du det 😁🙈🙌😄

  • Alexandra

   Vad bra att du aldrig skulle utsätta dig för ”sån skit”. Men vad gör att du känner att du måste skriva det? Speciellt till någon som gärna vill unna sig behandlingar. Jättefint att du vårdar din hud på ett naturligt sätt, det förespråkar även jag men jag bryr mig verkligen inte om vad hon gör eller hur hon gör det. Hur folk vårdar sin hud är som att jämföra äpplen med päron. Same same but different.

 • Sofia

  Men jävlar vad dumma kommentarer!!
  Du har ingen orsak att svara på såndär skit.

   • Lidia

    Det var säkert ”Kee” som patetiskt nog la ner all sin energi på dem okunniga och bittra kommentarerna 😂😂

    • Kee

     Så , tydligen inte populärt att ha en åsikt som inte följer strömmen. Tja, jag tycker iallafall att det är sunt att INTE behandla ihjäl sitt ansikte. Lev med det , tihi…..😊

     • Issa

      Kee – Vad du tycker är väl ändå inte särskilt relevant? Som sagt så handlar dessa behandlingar inte om fillers eller botox, det är ansiktsbehandlingar, vilket är typ portömning, återfuktande etc. Det om något är väl väldigt naturligt?

     • Alexandra

      Behandla ihjäl?? Läs på lite lilla du. Luktar avundsjuka lång väg. Men inte avundsjuka pga hennes behandlingar, utan avundsjuka på att hon är nöjd och glad över sina hud och behandlingarna.

 • Nilla

  Om det nu är så värt att göra alla dessa behandlingar varför behöver du då ALLTID ha ett tjockt lager m smink i fejset?

  • Kissie

   alltid ett tjockt lager smink? men det stämmer ju inte heller 🙂 sen gillar jag däremot smink och älskar att testa olika stilar. kram

 • Tina

  Jösses. Jag har problemhy med djupa acneärr och förstorade porer. Vore drömmen för mig att kunna göra sådana behandlingar för att få ”normal” hy och känna mig fräsch och fin i ansiktet. Människor utan dessa problem kanske har svårt att förstå varför man vill spendera tid och pengar på det.
  Jag hade också gjort det om ekonomin fanns. Men behandlingarna är för dyra.
  Om jag hade kunnat så hade jag gjort allt för att få åtminstone lite slätare hy.

 • Sandra

  Ja det låter jättebra när du skriver om behandlingarna på det där sättet. Men finns det något vetenskapligt bevis på att behandlingarna gör att huden mår bättre? Att den tillförs all denna fukt du talar om osv. Vem säger att huden inte blir lika fin och klarar sig på egen hand utan dessa behandlingar?

  Kommentaren är skriven i all välmening och inte till för att klandra dig.

 • Kee

  Japp, jag tror på förnuft. Näring, solskydd, fuktkräm, inte för mycket sol, rökning eller alkohol, ansiktsbehandling nån gång då och då(havremjöl som scrub och ansiktsmask funkar skitbra och billigt som attan 😉 och bra gener på det om man har tur.

  • Linnea

   Jag tycker synd om dig Kee. Skaffa ett liv.

  • Maja

   Snäälla Kee, kan du bara sluta kommentera NÅN GÅNG? Jobbigt det måste vara för dig att inte kunna slita dig från bloggen trots att du uppenbarligen retar ihjäl dig på hur Alexandra lever sitt liv. Måste störa dig oerhört att du inte har möjligheten till samma lyx i ditt eget liv. Varför vara avundsjuk? Förstår inte tänket. Fast såklart är du väl inte avundsjuk utan måste BARA säga din egen åsikt ”för det har man rätt till” … Haha. Hejdå på dig

 • Kee

  Otroligt egentligen att ni blir så upprörda över det faktum att jag ifrågasätter 20.000kr i mån på skönhet. Och utseendehetsen. Tack för mig

 • A

  Tyvärr är världen mer eller mindre förstörd utav oss människor så vår hy behöver extra hjälp. Våra mor och farföräldrar behövde inte produkter/behandlingar som vi gör idag men det fanns inte lika farliga gifter mm i luften förr. Din hy mår bättre utav att du har ett lager foundation när du är ute pga alla giftiga avgaser. Utan det skyddes så åker allt in i huden. Sen har inte alla likadan hy, folk som aldrig haft problemhy kan aldrig förstå varför man väljer att lägga så mycket tid och pengar på att ens hy ska må bra. Glöm inte heller bort att alla prioriterar olika, du kanske har intressen som du lägger pengar på som jag tycker är jättekonstigt. Men skulle aldrig kommentera nedlåtande för det. Så länge man tjänar sina egna pengar så har ingen annan något att säga till om.

 • Ghost

  Hahaha, Kee…. Vilken självgod pajas. Antagligen mkt olycklig o sysslolös människa. Hoppas för dennes skull att lyckan vänder 👍

  • Kee

   På vilket sätt är jag självgod? Det kanske är du som är för ung för att inse vissa saker? Att utseendet inte är värt att lägga ner 99 procent av vakna tiden på? Läs en bok och utveckla dig själv istället☺

   • Alexandra

    Kee, då kan jag tänka mig att du är en äldre, bitter förortsmorsa. Eftersom du kallar en ung människa för dum?? Och att de som bryr sig om sitt utseende inte utvecklar sig själva? Vilken värld lever du i?

   • Ghost

    Är antagligen högre utbildad än du, och har inget ut av att ägna all min lediga tid åt att bry sig om vad andra gör med sina utseenden. Du är antagligen precis som många andra redan påstått en gammal bitter kärring som inte har något liv, vet du att det är väldigt oattraktivt med avundsjuka o bitterhet?

    • Kee

     Haha, vilket argument..😁Ja, du är säkert civilingenjör kära du, men det tror jag inte.Gymnasieskolan som bäst kanske. Och nej, jag är inte bitter utan uttrycker en åsikt, ja gud vad hemskt..

     • Ghost

      Haha, herregud…4,5 år på högskola om du nu prompt måste veta. Du är sjukligt fixerad vid kissies utseende, det Är det vi normala människor har problem med.

 • Kee

  Jaa , här sitter jag ensam och med 9 ungar hängandes i en etta i Bredäng.Gammal och bitter och jag är så avundsjuk 😣Skämt åsido, jag är säkert några år äldre än dig Alexandra.Och antagligen bättre på att behärska mig, känns liksom onödigt med personliga påhopp. Hoppar det. Jag anser iallafall att var och en , oavsett ålder och utseende, har rätt till sin egen åsikt. Jag har inte öst nåt hat över Kissie, det förtjänar hon inte. Däremot HAR jag rätten att tycka att hon gått över gränsen när det gäller förhållandet till sitt utseende och dess betydelse. Men det finns ju orsaker till det och det är DET som är det sorgliga. Att inte känna att man duger som man är.Förstår du min poäng där?

 • ann

  Hej Alexandra. Visst kan det verka korkat av människor som komme rmed så dumma komentarer, du har nog delvis rätt att det handlar om okunskap men även om avundsjuka faktiskt, för många som inte har råd att göra ansiktsbehandlingar.
  Med vänliga hälsningar Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *