Bra vs mindre bra..

 Hade ett supermöte imorse som fick mig på riktigt gott humör.

 Följt av nästa möte som också kändes hur bra som helst. Perfekt början på dagen 🙂

 Men sen åkte jag till min advokat och det drog ner mitt humör rejält 🙁 Inte själva advokaten (hon är superproffsig), utan snarare att jag behöver ens lägga ner tid och pengar på det här fallet som nu snart har pågått i ett år. Vill verkligen inte säga att jag längtar till rättegången men vill ha det överstökat.

 Jag tappade bort mitt körkort (igen), men det var en vänlig själ som hade hittat den och skickat hem den till mig igen. TACK! 🙂

 På söndag flyger jag och Fanny ner i business class till Mexico. Snacka om att börja sin semester på bästa start! 😉 Sköna bäddar och champagne hela vägen ner, så det ska vara om ni frågar mig!

 Jag inser vilken tur jag har här i livet när jag kommer kunna jobba utomlands nu i 2 veckor. Inte alla som får jobba från poolen/stranden/solstolen i 30 graders värme 😉

 Chloe behöver operera benet nästa månad 🙁 Stackare! Kommer tycka så himla synd om henne.

 Hade det så himla skönt i Bollnäs, behövde komma iväg ett tag för att ladda batterierna. Sen fick jag ju umgås med Andreas familj och dom är så himla härliga ♥

 Just nu ligger vi på balkongen i solen, på våra fina utemöbler och har ätit lite god mat och bara njuter 🙂 Sånt uppskattar jag verkligen.

En del utav Andreas härliga familj ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)
 • Diana

  Ja det var verkligen en bra lista, mycket att vara tacksam för i livet faktiskt.
  Fin familj han verkar ha också.
  Lycka till med fina råttan och trevlig resa

 • Maria

  Jag vet inte om det är en sån operation hon ska göra men många chihuahuor har problem med knäskålarna och det är typ en rutinoperation för veterinärer, men såklart att det aldrig är roligt när ens små måste opereras:/ jag önskar chloe lycka till iallafall<3

  • Kissie

   jo det är ”rutin” men det som gör allting extra tråkigt är att försäkringsbolaget inte täcker det.. själva operationen är jag inte jättenervös över, även om jag vet att mitt mammahjärta kommer gå sönder när jag ser henne vakna upp sen haha 🙁

 • Sofia

  Måste bara säga att du ser så himla lycklig ut! Jag har följt din blogg sen mer eller mindre dag ett och hur ska man säga…”vuxit upp med dig” – vi är jämngamla haha. (har säkert lämnat en otrevlig kommentar någon gång, ber som hemskt mycket om ursäkt för det – men kan väl skylla på att jag var ung/yngre och omogen)

  Hur som helst, har precis som du nyligen träffat min stora kärlek i livet – och jag har inte bott hemma hos mig sen mars och nu har vi precis flyttat in tillsammans. Strunta i vad alla säger, att ni går för fort fram osv. Man ser ju på dig och Andreas att ni är lyckliga och verkligen perfekta ihop.

  Vet inte vad jag ville säga med denna kommentar mer än att jag är så OTROLIGT glad för din skull!!! Känns som att jag känner dig fast vi aldrig träffats och jag vill bara skicka lite kärlek över nätet <3 Lycka till med allt och kör ditt eget race, du äger! 🙂

 • Erica

  Du och killen din är för sköna ❤. Jag skrattade så tårarna rann när jag kollade er senaste youtube 😂. Mera sådant!

 • Dk

  Kissie! Ska ni till Cancun? Om ja, så måste ni dra till Cocobongo!!! Kolla upp det! Så jäkla värt och KUL där är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *