Måndag: Bollnäs.

Tisdag: Idag kom vi hem från Bollnäs så det är egentligen inte så jättemycket som händer förutom att man ska packa upp väskorna. Men ikväll ska vi köra escape room men Andreas vänner 🙂 Sjukt kul! Fick också veta idag att jag ska castas för ett nytt spännande tv-jobb, tror audition redan är i veckan.

Onsdag: Möte med ett möbelföretag för en ny filmidé. Direkt efter är det möte med BRIS och sedan svänger jag vidare in till stan för att ha ett möte med min advokat.

Torsdag: Jag ska vara barnvakt åt min syster, så vi ska väl hitta på något mysigt 🙂 Önskar att det blir sol för då kan vi ha picknik utomhus och mysa. Annars blir det kanske ett besök i något badhus.

Fredag: Fortfarande barnvakt för lillan ska sova över här. Så vi ska väl hitta på något kul här med. Skulle egentligen behöva ta hand om lite ärenden på stan men sen är hon van med att jag shoppar 😉 Sen på kvällen är det pardejt med Issa och hennes kille, myspys!

Lördag: Jag ska fylla på fransarna så jag är snygg inför resan. Ska även umgås lite med med Bella, länge sen vi hängde. Sen är det packa, packa som gäller. Ska försöka

Söndag: Jag och Fanny drar till Mexicoooo 🙂

Jeansjackan hittar ni >HÄR< Klänning – LÄNK // (adlinks)

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *