Them levis shorts..

Äntligen kom solen tillbaka och jag fick sätta på mig mina shorts och topp för att få lite sol på kroppen 🙂 Shortsen är från levis (finns att köpa hos madlady) och toppen är från gina tricot för er som undrar. Toppen köpte jag snabbt som attan när jag var i Göteborg för jag hade packat som en riktig dåre. Konstigt att jag aldrig lär mig packa ordentligt trots att jag far och flänger så pass mycket som jag gör.. Har någon av er något bra tips att använda sig av när man packar? Eller hur man ska tänka? 

Jag har nu föresten vant mig med det nya, långa håret 🙂 Känns så himla skönt att få kunna få ha långa fina lockar under sommaren. Sen får jag se om jag blir korthårig mot hösten igen eller inte, men det är ju det som är så nice med extentions. Man kan ju göra lite som man själv vill och våga testa på nya frisyrer som man kanske inte annars hade vågat eller kunna testa!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)
 • Charlotte

  Du är otroligt snygg Alexandra 😊 Träffade dig för 7 år sen på t-centralen och du strålar lila mycket nu som då!
  Måste fråga dig hur du håller dig så otroligt smal?!
  Kram!

  • Coco

   Nu är jag inte Alexandra men att hålla sig smal är den lättaste matematiken som existerat. 😉

   För att gå ner i vikt måste du äta mindre kalorier än vad du gör av med.
   För att gå upp i vikt måste du äta mer kalorier än vad du gör av med.
   För att behålla din nuvarande vikt så äter du lika mycket som du gör av med.

   Du kan med andra ord äta vad du vill och sitta på rumpan hela dagen men ändå gå ner i vikt, så länge du inte äter mer än du gör av med. 😊

   Att skylla på massa sjukdomar är ganska meningslöst då det är ett så litet antal som faktiskt lider av detta (i jämförelse med överviktig befolkning). Läkemedel i sig orsakar inte övervikt utan ger en ökad hunger + äter mer = går upp i vikt (ett fåtal ger däremot vattensamling i kroppen och gör att man ”sväller upp”, typ kortison kan orsaka detta).
   Och med detta menar jag självklart inte dig, Charlotte, utan bara allmänt.

   😘

  • Kissie

   tack snälla du 😀 <3 jag tränar regelbundet (minst 3-4 gånger i veckan) och äter sällan vitt bröd, pasta osv. kram

 • Malin

  Det är synd att du måste photoshopa dig. Du är redan bra nog. Liksom vad hände på sista Bilden vid rumpan o stolen..

  • Kissie

   det beror på att jag ändrade med ljuset och klippte i bilden för att halvera det. handlar inte om att jag har photoshopat hur jag ser ut. och ja, jag duger som jag är 🙂 är nöjd med mig själv. kram

 • Linn

  Din pojkvän borde tala om för dig att du inte behöver photoshopa dina bilder, han verkar ju vettig så kanske han kan få dig att förstå att du duger precis som du är.

 • Pernilla

  När jag packar till mig å min lilla hund för en helg eller längre resa. Först så jag lägger allt i olika högar på sängen så ser jag en överblick va jag har eller inte. Sen låter jag de ligga där ett tag så jag kan komma tillbaka efter en liten stund för att dubbelkolla att allt är med eller lägga till något. Sen läger jag ner de i min väska som jag ska resa med. Detta har funkat jätte bra för mig.

 • Jenny

  Galet snygg topp 😍 passar dig riktigt bra!

 • Daniela

  Hej
  Jag har följt din blogg länge men brukar inte kommentera. men måste bara säga
  Du är såååå sjukt snygg. och jag älskar att följa dig, du verkar va en sådan cool person, du jobbar hårt för de du har och är en stark kvinnlig förebild. Hejja dig

 • Mia - Träningstokig ung mamma

  Vilka härliga sommar bilder 🙂
  Jag kan inte heller packa.. helt värdelös på det..

 • Madde

  Den midjan! Goals! Får man fråga vad du har för midjemått? Har själv 71 cm och jag håller på att gå ner i vikt, samt styrketräna. Så hade varit intressant att se hur långt jag har kvar till att bli ungefär så smal som du är 🙂 Förstår om du inte vill svara, tog en chansning bara!
  Ha det bäst 🙂

 • Diana

  Saknar ord, bara för mycket, så fin <3 <3
  Jättesnygga shorts och toppen är to die for. Lovely
  Du har uppnått det bästa av det bästa i Alexandra Kissies life time. Det här är dina bästa år babe.
  Njut och må bra.
  Kram

 • Maria

  Jag har inte testat det själv, men ska göra det nästa gång jag ska resa för jag är också så jävla sämst på att packa 😂 Men tipset är att man redan har klara outfits som man lägger i små påsar, jag är inte helt säker men tror det var blondinbella som gjorde så🙂

 • Therese

  Fina shorts!
  Haha ja du borde vara expert på att packa! Jag är värdelös, glömmer alltid något men tänker att allt går att köpa nytt haha.

 • Ebba

  Snygga shorts! Vilken strl har du? Har för mig att levis har konstiga storlekar

 • Jossan

  Använder du den toppen utan BH… hur döljer du bröstvårtorna?
  Mina syns alltid igenom om jag skippar BHn och ju mer jag tänker på det ju styvare blir vårtorna 🙁

 • maria

  Fina bilder! Får jag fråga vilken nyans du har på löshåret ? Jag har mega beslutsångest inför beställa löshår på rapunzel!! 😨

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *