Laddat batterierna..

Hej på er 🙂

Hur mår ni? Jag mår bra och det känns så skönt att få ha spenderat några dagar här i Bollnäs. Känns som att man verkligen har fått tid att ladda batterierna, och jag tror att det var exakt det båda jag och Andreas behövde. Såg att någon hade kommenterat att vi borde flytta hit sen ifall det kommer framtida barn, men det kommer nog inte att ske. Vi båda är för rastlösa för detta lugn, men det är skönt att komma hit några dagar 🙂

Nej nu blir det gym, kom ju lixom på att jag drar iväg till Mexico redan på söndag och då vill man ju vara fit for fight. Gud så skönt det ska bli att komma iväg!! 🙂 Men känns som att jag har massa hinna med innan jag åker.. Men så känns det alltid. Men det löser sig! När vi väl är där på arlanda och sedan får inta våra bäddar som ska ta oss till värmen så kommer alltid släppa förhoppningsvis. Men herregud vad jag kommer sakna Andreas, får lite ont i magen när jag tänker på det 🙁

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *