Husdrömmar

Jag har nog nämt att jag är sugen på hus? 🙂 Blir ännu mer sugen när jag ser alla mysiga fina hus här och får hälsa på Andreas vänner och bekanta som alla bor i fina hus. Tänk så skönt med ett stort öppet vardagsrum med stora fönster ut mot trädgården där förhoppningvis en pool kommer stå 😉 Vi har lite olika syn på det här med pool men jag är väldigt bestämd när det kommer till den punkten hehe..

Nu ska vi sova, vi ska upp tidigt. Behöver åka hem till Stockholm för att lämna in min bil till verkstan. Som jag nämnde förut blev jag ju påkörd så det måste givetvis fixas.. Herregud, alltid är det något. Men snart har jag min nya bil, ska bli så skönt att byta upp mig 🙂 Aja, nog snackat om det vi tar det mer sen när bilen har kommit. Nighty nighty..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *