Scarfen hittar ni >HÄR< (adlink)

Scarfen är ju den perfekta accessoaren nu under sommaren. Jag klickade hem 2 stycken nu innan resan för det är så skönt att ha runt håret. Blev en i kornblå färg och en beige med fina guldiga detaljer. Scarfen är inte bara snygg utan den skyddar håret också, samt räddar oss från dåliga hårdagar 😉 Tänkte dessutom köra på scarfen på vägen dit på flyget, ska ju ändå flyga i ca 13 timmar och då kan man ju rädda vilket torrt hår som helst med en lyxig variant. Kul! Sen ett par solisar på det och guldiga örhängen, schnyyyyggt.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi har varit och tränat och ätit långlunch på Lilla K som är det bästa stället här för lunch. Sen ska jag fota lite tänkte jag och sedan vet jag inte.. Det är tyvärr ganska tråkigt väder här och solen verkar inte vilja komma tillbaka 🙁 Hade hoppats på att jag kunde ha legat och sola lite här så man får en fin grundbränna men icke det mina vänner! Svensk sommar när den är som bäst ja.. Nej men det känns ju inte riktigt som sommar, för när jag tänker på sommar tänker jag på varma dagar och sena kvällar i solen. Det är ju KALLT idag! Så trist.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *