Växbo Krog

Vi avslutade dagen med ett restaurangbesök med hela gänget. Eller halva gänget kanske man ska säga.. Det var Andreas mamma, hennes man, hans bror från denna del av familjen samt hans flickvän. Vi åt på växbo krog som ska vara en utav dom bättre restaurangerna här om jag har förstått det rätt. Det var supertrevligt och maten var helt OK 🙂 Området runt restaurangen är magisk, så är man i närheten så tycker jag absolut att stället är värt ett besök.

Nu är vi tillbaka i huset iaf och vi båda sitter vid våra datorer och jobbar framför tvn. Tycker faktiskt det är väldigt skönt och avkopplande att båda sitter med jobb. Jag sitter och planerar inför resan jag gör till Mexico, jag jobbar ju när jag åker dit. Men så ser mitt liv ut, nöje = jobb och jobbet = nöje. Men jag vill nog inte ha det på något annat vis heller 😉

God natt, hörs imorgon.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *