Idag besökte jag Andreas vän Lisa som jobbar på infuzion i Bollnäs. Det är en behandling som går ut på att man ska boosta huden med itaminer och mineraler genom elektricitet! Hur galet låter inte det? Men jag förstår grejen och nu såhär i efterhand känns det superskönt. Jag fick förklarat för mig att det är tack vare  elektriciteten som hyaluronsyra kan komma in i huden, utan nålar. Och det gjorde inte ont alls, och vi körde givetvis på högsta effekt.

Vad är detta bra för då? Jo precis som drema pen så försvinner fina linjer (då den nästan funkar som en filler), den boostar huden med fukt och massa vitaminer och det i sin tur leder till mindre problem med torrhet, finnar osv.  Och innan den riktiga behandlingen körde vi på med en syra för att få bort allt smuts och även ”sätta igång” huden som jag brukar säga. Jag vill gärna att huden känns levande och har hellre lite rosenröda kinder pga syran än en tråkig grå hy som har massa döda hudceller på sig.

Detta är ingen reklam, men jag markerat ut det som det ändå pga alla nya regler.. Jag testade på detta för Lisa är som sagt Andreas vän och jag var supertaggad på att få göra behandlingen 🙂 Så ni får ju tolka det som ni vill, men det är ni bra på ändå att göra haha. Nej men iaf, detta kändes superbra och innan

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *