Kvällsbad

Hej på er!

Sitter och dricker morgonkaffet medan dom andra sitter på uteplatsen och tittar på bilder från gårdagens zipline. Jag är så glad jag inte hängde med, det spöregnande ju! Men killarna verkar nöjda och glada 🙂 Ja ni ser ju båda Andreas och hans bror på bilden nedanför. Sen fick dom tag på en gopro som dom filmade allting med så det känns som att jag var med ändå 😉

Igårkväll badade vi och myste med ostar och vin. Så himla mysigt och jag hade gärna velat spendera flera av mina sommarkvällar på det sättet. Tänk att ha ett stort hus, med pool på baksidan och en stor grill 🙂 Det hade varit så himla härligt, fast i Stockholm då. Skulle bli för rastlös att bo så långt utanför där ”allt händer”. Men det kommer nog dröja iaf något år till innan det händer, men jag ser fram emot det.

Idag har Andreas bokat in mig för en ansiktsbehandling. Haha det låter som att han tycker jag desperat behöver det men det är så att hans vän jobbar med det här och den behandlingen hon gör ska tydligen vara superbra! Den heter infuzion som ska ge huden en boost av aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Låter ju hur bra som helst! 🙂 Och ni vet ju mig, jag älskar ju allt som har med skönhet att göra.

kissie bikini

kissie bikini

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *