Inlägget innehåller adlinks.

kissie traingl bikini

Denna bikini är från triangl.

Jag skulle ta fram några snygga baddräkter till er men nu sitter jag och vill ha alla själv haha.. Jag är ju helt hopplös men jag älskar verkligen badkläder! Sen tycker jag det känns så härligt att få beställa hem nytt innan resan, då vet man att det snart är dags för sol och bad.. Men hur som helst, dessa vill jag gärna ha. Men lite extra vill jag ha den 4e baddräkten, smällde av när jag såg den! Den kostar dock närmare 3000 kr nästan, men det kanske den är värd? Sitter här och velar fram och tillbaka om det är värt det.. Kan ni hjälpa mig?

Men inte för jag behöver fler bikinis, snarare tvärt om.. Borde göra mig av med massor. Ska nog ta och göra en ordentlig resning och sedan köpa några finare, dyrare i bättre kvalité. För tyvärr bleks och slits dom billigare bikinisarna väldigt fort och då vill man ju inte packa med dom flera gånger – eller hur? Alltid roligare när dom är fina och färgerna inte har blekts av saltvatten och/ eller klorvatten.

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK //

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK//

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *