Midsommar..

Hej på er!

Hade ni en trevlig midsommar igår? 🙂 Vi hade en väldigt lugn midsommar, blev en midsommarlunch med Andreas pappa och hans tjej och sedan ett stop vid ett annat firande. Men sen på kvällen blev det lugnt. Jag drömde dock inte om Andreas inatt 🙁 Betyder det att han inte är min framtida man? Men kom också på att jag helt glömde bort att plocka 7 sorters blommor och lägga dom under kudden..

Aja, strunt samma nu ska vi sticka iväg och träna iaf då ingen utav oss är bakis. Sen senare idag ska Andreas och hans bror åka något som heter zipline. Det ska dock regna idag och denna hinderbana är utomhus, så tror jag skippar det faktiskt 😉 Sen så tycker jag inte en hinderbana mitt ute i skogen i Bollnäs låter speciellt säkert haha.. Vad som helst kan ju hända!

Ps. Visst matchar vi gulligt med våra blommiga outfits?

kissies pojkvän Andreas

kissies pojkvän Andreas

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *