Uppe i utkikstornet

Glad midsommar på er! 🙂

Jag är så glad, här ser det ut att bli superfint väder idag ju. Wihoo! Första midsommar på länge då det är vackert väder. Hoppas det är lika fint hemma i Stockholm. Vi har egentligen inga speciella planer alls för dagen, vi ska träna nu, luncha sedan med Andreas pappa och hans tjej.. Och sedan vet jag inte faktiskt. Ska nog försöka göra mig en midsommarkrans, glömde dom färdiga hemma 🙁 Typiskt! Jag hade ju få stycken från jfr i lila och i gult, superfina var dom. Men men, det finns värre saker här i livet.

Igårkväll åkte vi ju ut till utkikstornet som låg mitt ute i skogen. Så det blev en liten bilresa, en ordentlig promenad genom hela skogen tills vi nådde mitten där det fanns en lång stege upp till utkiksplatsen. Det var lite jobbigt att ta sig dit men det var det helt klart värt, wow vilken utsikt alltså 🙂 Dock var det lite svårt att fånga känslan på bild, men vi gjorde vårt bästa!

Ps. Alltså är så glad, kommer släppa något nytt efter sommaren. Tror ni kommer älska det!

Ps 2. Det är inte den nya boken jag pratar om, den kommer senare. Och jag kan avslöja att den inte kommer vara en självbiografi.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *