Summer lovin..

Vädret här är underbart 🙂 Spontanshoppade denna fina klänning från lindex, samt hatten och en matchande beach bag från Åhlens. Fick lite feeling när vädret var så underbart, det är ju faktiskt sommar nu! Och sedan åker jag ju snart till Mexico, då kommer allting funka utmärkt i resväskan 🙂 Längtar verkligen, ska bli så himla härligt att få komma iväg och få ordentligt med sol alltså.

Men vad tror vi om midsommar då? Blir det fint väder? Här i Bollnäs ser det ju ut att bli hur fint som helst, solen skiner ju på och knappt några moln på himlen är det. Men varje år har det ändå blivit regn så vågar ju inte hoppas för tycket. Men annars har jag ju min hatt som kan skydda mig från regnet hehe 😉

Spännande föresten att se om det är Andreas jag drömmer om när jag lägger 7 blommor under kudden imorgon 😉 Haha! Jobbigt om jag drämmer om någon annan… Men det skulle jag inte våga säga!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (25)
 • Linn Borkowski

  Du är så fruktansvärt vacker, och ni passar jätte bra tillsammans.
  Jag har inte vågat skriva en kommentar på din blogg förut, då jag har sett folk som kan vara lite elaka ibland. Men jag vill bara säga att jag har följt dig sen jag var 12 år, jag är nu 15 och börjar gymnasiet till hösten. Mitt självförtroende har alltid varit som en sten som har sjunkit till botten, men när jag har sett hur du har utvecklats och gjort så många peppande inlägg har du gjort så jag har fått inspo till att göra saker jag aldrig trodde jag skulle göra förut. Förut trodde jag att jag aldrig skulle kunna bli ”fit” eller träna och göra det till en rutin. Men du hjälpte mig faktiskt massor på vägen, för jag ville och vill fortfarande vara lika stark som du. Och komihåg Alexandra, att du ska vara den du är och skit i alla personer som skriver elaka kommentarer. Själv hade jag rasat om jag fick sådana kommentarer, och det kanske du också gör ibland. Det förstår jag. Att folk ens har mage att skriva elak kritik till dig utan att visa sina ansikten, det är fegt. Du står upp för dina åsikter, fortsätt med det. Du har en sjukt vacker kropp, ansikte. Hela du är vacker. Glöm aldrig det. Hoppas jag någonsin får träffa min stora inspo, det hade nog gjort mig väldigt glad. Med vänliga hälsningar, Linn.

  • Andreas Hellmers

   Otroligt fint skrivet, och jag vet hur glad Alexandra blir av att bli medveten om att hennes egen resa hjälpt andra också. Jag hoppas du fortsätter vara fantastisk och med en stark inställning till livet. Det är starkt av dig att berätta, och även du hjälper nog andra genom att vara så öppen och ärlig som du är. Ta hand om dig! Kram

  • Kissie

   alltså fina du, du har ingen aning om hur glad jag blir <3 betyder så mycket att läsa såna här fina saker. tack!

 • Nathalie

  Ni är så himla fina tillsammans!! 😍
  Här ska det regna enligt väderappen och den har ju aldrig fel när det handlar om dåligt väder 😛 mig gör det dock ingenting för jag ska ändå bara va hemma för mig själv tyvärr 🙁 Önskar dock att alla andra ska få fint väder!
  Kram

 • Rena

  In love with your wonderful summer dress!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Cecilia

  Man ser verkligen hur kära ni är 😍 Ååh njut av varandra denna vackra midsommarhelg 😘✨

 • Anna Z

  Vad fina ni är! Kära och glada ❤️
  Och du blev ju jättefin i håret! Glad midsommar från en som också hittat en underbar hälsingekarl 😘

 • Sofia Reumert

  Åh, vad fin du är i den där lite lantliga sommarstilen! Ser jättehärligt ut. 🙂 Och det långa håret är precis lika fint som det korta. Hoppas att du känner dig fin i det och trivs i det trots folks ruttna kommentarer om att du skulle passa bättre i det ena eller det andra. Man passar alltid bäst i det man själv trivs i, och det förändras ju. 🙂

  Hoppas ni har en härlig midsommarhelg och att vädergudarna är på er sida!

 • Anna

  Ååååhhhh vad vackra ni är! 🤗

 • johanna lindholm

  bilderna på er, så fina! 🙂 Trevlig midsommar!

 • Ida

  men herregud vad fina du är och vad fina ni är ihop.. nu vill jag också bli kär och skaffa pojkvän och fira midsommar med honom …

 • Emelie 22, blivande fru & mamma till Lilly

  SÅÅÅ vackra båda två! 😍 Er lycka smittar av sej! Imorgon ska vi åka och fira midsommar med pippi långstrump hela familjen, vår tvååring kommer bli galen av glädje 😃 Hoppas på sol!

 • Sara

  Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ni är så fina ni två! Det syns att ni är förälskade i varandra. Jag ser fram emot att få följa ert liv tillsammans! Trevlig midsommar till er ❤

 • MaryCaroline

  Fina ni är ihop, det syns verkligen att ni trivs tillsammans, så himla roligt att se 🙂

 • Maria

  Var har du köpt den fina klänningen?

 • Monica

  Men så fina ni är, grymt äktenskapstycke 😉 Brukar aldrig kommentera och lever enligt devisen ”har man inget trevligt att säga ska man vara tyst” 😬 Vilket jag föesöker lära mina barn när de bråkar som mest. Superfinklänning som klär dig otroligt bra. Men din pojkvän verkar ännu mer ”klä” dig och ta fram det bästa i dig om man ni får säga så utifrån att inte känna dig utan bara genom det du väljer att visa i din blogg.
  Så grymt lycka till med allt och ha en fantastisk midsommar🔝🔝🔝

 • Elin

  Vad vackra bilder på er, ni är ju ett solklart dreamteam! <3 Glad midsommar!

 • Paula Smilee

  Så himla fina & jätte fina bilder ! 😍 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *