Rundtur i Bollnäs

Sån himla härlig dag 🙂 Andreas har visat mig runt här i Bollnäs, har blivit en del stop på mysiga fik och spanat in den härliga naturen. Skrev det i förra inlägget också men det är så lugnt och skönt här.. Nu på eftermiddagen har vi ätit mat ute i trädgården och sedan har jag halvsomnat i stolen haha. Så himla skönt 🙂

Nej nu ska Andreas visa mig något torn där man kan se över hela staden, spännande! Men han är lite stressad över att jag behöver blogga och solen håller på att gå ner. Fast jag inser nu att det inte alls är solen han är orolig för, utan för matchen som börjar kvart i 9 ikväll haha.. Mig lurar man inte 😉 Så ska nog ta lite extra tid på mig med att blogga.. Mohaha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *