Hej på er!

Hur har er dag varit so far? Vi har flängt runt och tagit hand om lite ärenden medan vi har en städerska över. Så himla skönt att få lägenheten helt ren innan man ”checkar ut” för sommaren. Vad ska ni göra för något över midsommar? Eller har ni panik över att ni inte än har hunnit fixa några planer? Det är ju ganska standard, ser massvis med statusar där folk frågar om midsommarplaner.. Själv så känner jag ingen stress över midsommar, har både mammas nya landställe att vara på och älskade Bollnäs med Andreas föräldrar. Förra året var det ju vilt på Sandhamn, så ser fram emot en lugn midsommar i år 🙂

På tal om midsommar så var vi på systemet idag en snabbis, jag tänkte ju att det skulle vara proppat med folk men det kanske börjar först i eftermiddag eller imorgon? Det är ju alltid så innan högtider, svenskarna får alkoholpanik och köper upp hela bolaget haha.. Vi köpte dock bara lite rosé, Andreas dricker ju inte mycket alls men jag kan tycka det är gott med något glas ibland. Men det är ju inte mycket fest alls för mig längre, inte på samma sätt som tidigare iaf. Att sätta sig på någon mysig uteservering räcker gott och väl för mig 🙂 Sen är jag sån som älskar mysmiddagar ute, dvs att man sitter och äter länge och dricker gott till det. Men det är ju inte fest riktigt det heller. Ja ni hör ju, jag har gått och blivit vuxen! 😉

kissie chanelväska

kissie sommar

2 bilder från när vi satt senast på Strandbryggan och gosade, var så himla bra väder då. Hoppas att det blir lika fint till helgen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • Anji

  Jag har hostat i 3 veckor och senaste dagarna har det eskalerat så nu har jag äntligen fått Cocillana! Bra skit! 😉 så nu ligger jag här och tittar på ”Vänner”…. sjukt trist!

 • Therese Karlsson

  Hej kära du! Kan du inte slänga ihop ett inlägg om tips på sommarklänningar/topar? Inte allt för fancy utan till vardag liksom! Min garderob skriker efter nytt men hittar inget :/

 • Lina

  Jag har en fråga. Hur ställer sig Andreas till att du dricker eftersom att han själv inte är så mycket för alkohol? Mitt ex drack aldrig i princip vilket var ju självklart upp till han men han gick nästan i taket vissa gånger även om det var hos hans föräldrar och det bara vart max tre glas vin. Jag har alltid tyckt att vin är riktigt gott och han gav mig alltid dåligt samvete när jag drack och inte han.
  Menar självklart inte att Andreas är så men blir bara lite nyfiken. Mitt ex var ju oxå iofs ett kontrollfreak så kan ju vart därför.

  • Tina

   Sålänge det inte finns anledning till att kommentera någon annan människas drickande så tycker åtminstone inte jag att det bör spela någon roll. Jag dricker nämnligen inte själv men givetvis träffat människor som gör det och ser inget konstigt med det.
   Du ska vara glad som inte är tillsammans med ditt ex fortfarande därför att han inte accepterade dig för den du är.
   Bara för att någon annan inte äter godis en kväll så ska inte det få hindra dig till att ta några bitar om du känner för det.

 • johanna lindholm

  jag ska jobba hela midsommarhelgen, så inget firande för min del tyvärr

 • Nathalie

  Jag blir tyvärr sittandes hemma ensam på midsommar. Har typ inga vänner kvar efter att jag blev sjuk och det känns såna här dagar :,(
  Kram

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Så himla fin tröja! Var är den ifrån? 🙂

 • Sofia

  Ska äta kungskrabba på balkongen med min pojkvän och min moder 🙂 haha… Eventuellt gå till Skansen på dagen och typ binda en krans å äta våffla med glass.

 • Annis

  Vissa måste jobba. Och jag är en av dem. (Jobbar inom sjukvården)
  Men gör inget för jag ser Midsommar som en bra ursäkt till att supa sig full.
  Jag nöjer mig med sill och potatis och det längtar jag till.
  Jag är glad att jag slipper snapsa för ”syns skull” och få sura miner när jag säger att det är äckligt med ren sprit.

 • Emilia Angergård

  Hoppas på att kunna umgås flera stycken utomhus men det ser ut som att det ska regna hela dagen, typisk midsommar!

 • Less is less

  Städerska…?! Herregud, förstår mig inte på det såvida det inte handlar om åldringar och de som är handikappade..

  • Emma

   Rätt vanligt idag, mina föräldrar har städare 1 gång i veckan så dom kan spendera mer tid på golfbanan istället för att städa. Dock har dom sagt upp det över sommaren då dom själva inte är hemma och vi barn är hemma 😛

   • Less is less

    Jo, jag känner också folk som har städhjälp. Men de är gamla och klarar inte av det själv. Men när fullt friska personer, som faktiskt klarar av det själv, anlitar städhjälp är det något som skär i mig….

 • Elin

  Vart är glajjorna ifrån? Tack för en bra blogg! 🙂

 • Emma

  Jag jobbar hela midsommarhelgen och ska kliva upp kl 3 varje morgon så blir att sova tidigt! Utöver det har jag inte gjort några planer då kompisarna inte bor i sthlm, är hemma i sthlm över sommaren bara pluggar på annan ort.

 • Linda

  Jag ska vara hemma och rå om mig själv. Jobbat så mycket de senaste veckorna att jag behöver lugn o ro. Ska träna o ut o köra med min mtb om vädret tillåter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *