Sno stilen!

Inlägget innehåller adlinks.

Gud vad skönt med ett helt rent hem 🙂 Ska definitivt försätta med städhjälp, så skönt att slippa tänka på sånt tråkigt. Finns ju sååå mycket annat att lägga sin tid på. Tex att blogga, jobba.. Nej men sen är jag ganska dålig på att städa, jag vill ju gärna att det ska gå fort och jag missar många platser i hemmet. Som hörn, fönster, bakom och under toaletten osv.

Ifall ni gillade min outfit som jag hade på mig i Göteborg så har jag knåpat ihop en look-a-like till er ifall ni vill hitta liknande plagg 🙂 Jeanskjol är ju superhett i sommar, så det tycker jag verkligen man ska satsa på ifall man har planerat att förnya garderoben lite. Sen ett par solglasögon känns ju nästan som ett måste?

Kjol – LÄNK // Skjorta – LÄNK // Skor – LÄNK // Väska – LÄNK // Solglasögon – LÄNK // Klocka – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (1)
  • Johanna

    Hej Alexandra! Har skickat ett privat meddelande till dig på Instagram, skulle betyda så mycket om du öppnade och läste vad jag skrivit till dig🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *