Hitta råttan..

Ja då sitter vi i bilen mot Bollnäs igen 🙂 Andreas kör och jag passar på att jobba lite på datorn här bredvid. Ska bli mysigt att få komma dit, så lugnt och härligt där! Det skulle ju vara perfekt att ha ett landställe där då det inte tar för lång tid att bila dit. Tar ca 2 och en halv timme dit bara, tycker det är lagomt. Men landställe får nog vänta liiiite, vill ju först köpa en villa i Stockholm 🙂

Alltså föresten, hur söt är inte den här bilden haha? Andreas tog den och jag baxade ju den direkt från hans instagram 😉 Tycker ju den vart så himla bra! Men frågan är ju hur mycket hon egentligen ville ligga där och hur mycket stage’at det var.. Vad tror ni? Och ytterligare en fråga, undrar hur lång tid det tog för Andreas att få henne att ligga där och ta bilden? Många frågor..

Aja, vi höres imorgon fina ni, puss.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *