Nails

Hej på er!

Förmiddagen har spenderats med pressvisning av en ny biofilm, halv 9 var vi och kikade på bio haha.. Det var faktiskt inte så supermysigt, mycket mysigare på kvällen så det var nog sista gången 😉 Det går ju faktiskt att vänta med att se filmen tills alla andra också får gå.. Sen efter det blev det lunch innan jag stack iväg på lite ärenden. Hämtade bland annat upp lite paket.

När jag var i Göteborg fixade jag mina naglar föresten, har inte visat dom här men ni som såg vloggen (länk) såg ju dom 🙂 Tycker dom vart väldigt fina, kanske lite för glittriga för min smak för jag trodde glittret skulle vara mindre och inte lika iögonfallande men skitsamma, dom matchar min personlighet iaf haha! 😉

Nu är det gym som gäller, och helst av allt filma en video. Ska även klippa en annan video som ska upp på torsdag. Mycket videos nu hehe..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *