Jag har typ suttit på balkongen hela dagen och solat 🙂 Skulle egentligen ha åkt in till stan för middag på east med tjejerna men jag har tyvärr så ont i magen så det blir att ligga hemma för min del. Men som sagt, jag har ju legat på ballen hela dagen och ätit glass och vattenmelon så det går ingen nöd på mig inte 🙂 Och jag tror tjejerna har kul utan mig en kväll 😉

Men det här med att träna hörrni.. På tal om ingenting. Det kan väl inte vara skadligt efter att man har satt in spiralen? Känner verkligen att jag vill röra på mig lite, har ju varit liggandes hela dagen.. Jag mått aktivera mig annars känner mig.. Småäcklig höll jag på att skriva med det är nog inte helt rätt ord. Men jag sover så mycket bättre om jag får träna, och det är nog därför jag alltid är motiverad.

Men på tal om motiverad, vi har idag fått hem en leverans med färdiga, nyttiga matlådor som smakar huuur bra som helst 🙂 Nu har man verkligen ingen ursäkt, för vi har lådor som täcker både för lunch och middag. Sen är det extra skönt att slippa laga maten själv 😉 Win-win. Jag kommer berätta mer senare i ett inlägg om vad jag tyckte om maten.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *