Länge leve kärleken

Nu vill jag lägga lite fokus på något som verkligen har inget med gårdagens tråkigheter att göra, för detta inlägg handlar om kärlek. Jag vet att ni vet, men jag är så himla kär och lycklig 🙂 Andreas får mig att må så himla bra och jag kan inte tänka mig ett liv utan honom, även om vi bara varit tillamans ca 3 månader nu. Han har väckt känslor hos mig som jag inte trodde jag kunde känna. Jag känner mig lugn, förväntansfull, lycklig och samtidigt nervös. Och varför jag känner mig nervös är för jag visste inte man kunde känna såhär, men det kan jag! Och när jag tänker på framtiden, med honom i den så hoppar mitt hjärta ett extra slag. Läskigt, men så härligt på samma gång.

Är det inte sjukt hur en människa kan få en annan människa att må så himla bra? Att en person kan komma in i ens liv och vända upp och ned på allting. Sen dagen vi möttes har han ständigt varit i min hjärna. Allt kretsar kring den mannen, för han är ju mitt liv nu. Och allt detta är så naturligt, det är självklart att jag ska bo med honom, självklart att vi ska köpa hus tillsamans och självklart ska det vara vi. Han ger mitt liv så mycket mer djup, och vår kärlek känns så verklig.

Jag älskar dig Andreas, tack för du kom in i mitt liv ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)
 • Zizo

  HAPPY FOR YOU TWO!! KRAM!

 • Zizo

  NI SER GLADA UT TILLSAMANS OCH VERKAR PASSA SÅ BRA! MODIGT OCH STARKT AV DIG ATT GE KÄRLEKEN EN TILL CHANS GIRL!!!

 • Lili

  Vad fint! Fick lite gåshud. Förstår exakt din känsla. Gifter mig med min soulmate om två månader <3

 • Therese

  Vet du, EXAKT så kände jag för min Johan när vi träffades för snart 5 år sen! Och idag är vi sambos ( flyttade ihop efter 3 månader tillsammans) har en 1-årig son och vi väntar ytterligare en son i höst. Och även om inte förälskelsen är lika stark längre så är kärleken densamma. Kunde inte tänka mig ett liv utan Johan för 4 år sen och kan fortfarande inte tänka mig ett liv utan han.

  Jag är innerligt glad för er skull, trots att jag inte känner någon av er, för just den kärlek som du känner och beskriver är få förunnat och må den hålla för evigt!
  Kram // Therese
  PS: jag tycker du blev superfin med lite längre hår igen! Passar dig perfekt! ❤️

 • michaela

  Så fina ihop! Glad för din skull Alexandra! <3

 • Cecilia

  Ni går försnabbt framått nog.. Flyttar ihop,och han är hela tiden i din blogg och youtube ensam mycket med var du är bara bakom. Hoppas du är säker och faktiskt funderat tillslut dina val han säkert känns underbar men oftast kan man vara väldigt blåögd då man är nykär.. Och jag vill att du skall vara lycklig men du har blivit sårad så många gånger så hoppas du är försiktig..

  • Sofia

   Men va? För fort fram? Alla förhållanden är olika. Känner man att det är rätt så ska man köra på det. Om det för någon anledning inte skulle fungera om några år så får man ta det då. Det finns ingen regel om hur länge man måste vara tillsammans innan man flyttar ihop. Jag flyttade ihop med min sambo mycket tidigare än Alexandra och vi är nu några år senare fortfarande hur lyckliga som helst. Det är upp till var och en att avgöra vad som är rätt för deras förhållande.
   Alexandra jag måste bara säga att det märks verkligen via bloggen hur lycklig du är. Jag har läst din blogg sedan starten och även om jag inte känner dig så blir man glad av att se dig så glad 🙂

   • Cecilia

    Det är ju en annan sak om man kände partnern en tid men hon kände inte alls dom blev igenast tillsammans..

    • Emelie

     För fort? Jag visste att jag älskade min sambo efter 5 veckor tillsammans, och vi bodde i princip ihop (i två lägenheter som vi pendlade mellan) sedan dagen vi träffades. Nu, 3 år sernare planerar vi bröllop, har flyttat till storstan Göteborg och lever livet. Varför lägga över negativ energi på
     personer du inte känner, när detta enkelt handlar om vad du TYCKER, ingen vetenskap, och ingen fakta. Fokusera på positiva känslor istället!
     Länge leve kärleken!

     • Cecilia

      Sa jag att jag inte känner Alexandra? Och värst vad skyddande du är alla förhållande lika?! Nej. Så du kan inte jämföra dig med henne. Och jag är inte negativ tycker bara att man lite kunde vakta fören man hoppar så seriöst på tanke hur många gånger hon gort det och blivit sårat djupt. Men du kanske inte känner henne själv utan bara läser hennes blogg.

  • Andreas Hellmers

   Tycker det är så intressant resonemang, och har märkt att det gärna är återkommande.
   Finns det någon tydlig tidsgräns för vad som är okej och inte okej gällande kärlek, och de beslut man tar för att något känns rätt och man mår bra i det? Följdfråga är såklart – Vem är det som bestämmer det?

   Varje människa är unik. Varje relation är unik.
   Jag är en person som uppskattar nuet, och oroar mig inte speciellt för morgondagen. Då kan jag vara död vilket fall, så jag lever hellre livet här och nu, än trippar på tå inför vad som kan komma i framtiden. Men jag respekterar de som gör det.

  • C

   Så trött på folk som du, tycker till om andras förhållanden. ”Går för fort fram” osv osv. Jag har varit med om de väldigt mycket då jag träffade min man när jag var 16 år. Jag bodde fortfarande hemma just då och han flyttade praktiskt taget in efter bara några veckor, sen efter några månader fick han en egen lägenhet och jag flyttande med honom dit. Nu har vi varit tillsammans i 11 år och gifta i 8 år. Vi har 3 barn tillsammans och bor i hus. Vi kunde inte vara lyckligare. Att man är tillsammans en längre tid innan man flyttar ihop ger absolut ingen garanti att förhållandet håller. Jag anser att är man lycklig och blir behandlad med respekt så go for it!

  • Anna

   Det där får man väl bestämma själva?

 • Camilla - Blivande fru, shoppingtokig och bloggare!

  Så mysigt inlägg! Jag känner precis samma med min kille, och vi gifter oss på onsdag 😍

 • Alma

  Alltså vad fint! Kärlek är det finaste mänskligheten har och det finaste stadiet vi kan uppnå. Villkorslöskärlek är en dröm för många, inklusive mig, jag hoppas att jag en dag får känna så igen. Njut fina Alexandra av kärleken och allt fint den har att erbjuda, det förtjänar du. Stor kram

 • Andreas Hellmers

  Få saker har känts så rätt i livet som att dela det med dig. Varje dag bjuder du på skratt, omtanke, eftertanke och massor av kärlek. Folk har alltid rätt att tycka vad de vill, och jag tycker du är bäst på jordklotet! Älskar dig som Zacco älskar tennisbollar. Just can’t get enough! <3

  • Anna

   Önskar er båda ett långt och lyckligt liv tillsammans. Och folk får tycka vad dom vill, men jag tycker faktiskt inte att man har rätt att spotta ur sina åsikter på andras förhållanden hur som helst. Speciellt när man inte känner personerna. Man kan hålla sina negativa åsikter om andra för sig själv.
   Jag känner inte er i över huvud taget och mitt liv är väldigt långt borta från erat (tror jag!) Men kärlek är ALLTID rätt. Även om för en stund. 👩‍❤️‍💋‍👩💑👨‍❤️‍👨💖

  • Sofia

   Lyssna inte på andras negativa åsikter! 98 % här är väldigt glada över detta och resterande 2 procent klarar inte av att se andra vara glada …man vet inte hur livet ser ut om 10 år men man lever i nuet….ni ser väldigt lyckliga ut och vi alla håller tummarna att detta håller! All kärlek till er båda, även era 2 söta bäbisar 😍😍

  • Lena

   Härligt med kärlek, bara njut!!
   En liten fråga till dig: Är du jämtlänning? Låter som det 😂😂 Jag är en ”jamtlandstaus” i diasporan 😉 Lycka till med er kärlek 💕

 • Hazel

  Love it love it love it!!!!!!!!

 • Marie

  Tror aldrig jag har kommenterat innan men jag har följt din blogg länge och sett hur du har utvecklats till den starka kvinna du är idag!
  Skit i alla negativa kommentarer. Det är jävligt lätt att sitta bakom en skärm och spela tuff. Troligen bottnar de mesta i avundsjuka.
  Kännet inte dej, men blir ändå glad av att se att du är så lycklig och att du hittat mannen i ditt liv. 3 dagar, 3 månader, 3 år… Vem bryr sig. Njut av nuet 🙂

 • Zandra Svensson

  Vi flyttade ihop direkt, och nu har i våran 3e lägenhet ihop, det funkade och funkar hur bra som helst! Gladför eran skull! 😍

 • Amanda

  Så glad för din skull!

 • Emma

  Tycker det är så fint att läsa om er kärlek & man ser verkligen på bilderna att ni älskar varandra så otroligt mycket!
  Jag vet precis hur den känslan är, när jag träffade min sambo kändes det rätt från fösta stund. Vi flyttade också ihop efter ca 2-3 månader och idag har vi varit tillsammans 1,5 år och jag älskar honom lika mycket fortfarande.

  Tror inte att folk som skriver att ”det är för tidigt att flytta ihop” eller ”ni går för fort framåt” har känt på riktigt kärlek. Gör det som känns rätt för er och får er lyckliga! 🙂

 • Elin

  Wow! Vet exakt hur du känner. När jag träffade min nuvarande flickvän för fem månader sen så sa det bara PANG. Från den dagen har vi suttit ihop. Klart att jag tänkt ”shit går det för snabbt osv osv.” Sen orkade jag inte ”hålla emot” längre. Håller vi ihop för alltid? Ingen aning. Men mår så otroligt bra nu. Och det villa jag njuta av. Så fortsätt njut och planera framtid. Det är häftigt att träffa personen som är ens tryggaste punkt och stora kärlek. Den som får en att vilja testa på nya saker och bli en bättre person. Känns som att Andreas står bakom dig och hejar. Och du står bakom honom. Det är underbart. Lycka till med allt!

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  Dör vad fint <3 Har varit tillsammans med min kille exakt lika länge och känner precis likadant!

 • S.A

  Läser bara den här bloggen för Andreas verkar så vettig. Dig har jag tyvärr aldrig haft så mycket för, men det verkar som om att han gör dig mer mänsklig, snällare och lugn. 🙂

  Den här kommentaren ska anses för att vara en komplimang.

 • Malin

  ♥ ♥ ♥ ♥ l o v e ♥ ♥ ♥ ♥

 • Johanna

  Precis så som det ska kännas! 😄 Jag kallade min sambo (och pappa till våra två barn) för ”min aha-upplevelse” 😄💗

 • Malin

  Är så glad för din skull Alexandra, att hitta den stora kärleken är magisk! Har själv varit tillsammans med min i snart 9 år och vi har fått två fina barn tillsammans!

  PS, vet att de låter lätt att skriva och kan ibland inte sätta mig i dina skor men låt inte de negativa kommentarerna komma åt dig, ja säger bara fyfan för dessa människor som beter sig på ett sådant sätt!

  Ta hand om dig fina!

 • MYLO

  Sååååååå fin blogg!

  Jag bloggar själv om feminism, olika värderingar och tankar, vardag som 19åring i Gbg och massa annat. Kolla mehhhhh;):);)

  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo
  http://www.nouw.com/Mylo

 • camboosha

  Vad fint! Har aldrig kommenterat förut men måste bara kommentera nu. Jag kände precis samma sak när jag träffade min pojkvän för mer än ett år sen och folk hade åsikter väldigt snabbt, om allt. Det bästa valet jag gjorde var att sluta lyssna på åsikterna. Mitt råd till dig är att göra detsamma. Fast det vet du säkert redan 😉 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *